Ray-Ban Opublikowano 28 Września 2016 Opublikowano 28 Września 2016 Witam mam pytanko w sprawie swoich boczków chce zmienić na skóre i z pakietem oświetlenia czy jak mam moduł komfortu z alarmem,podswietleniem nog i elektrycznymi szybami to gdy podlacze nowy boczek z lampką czerwoną,białą oraz podświetleniem klamki to będzie wszystko grało dodam że sprzedający doda mi kable oraz kostkę do modułu komfortu(u siebie nie posiadam oswietlenia drzwi ale posiadam elektryczne szyby)
nitroo Opublikowano 28 Września 2016 Opublikowano 28 Września 2016 Zależy jaką masz instalację w drzwiach. Masz teraz pakiet światło w drzwiach? Jeśli tak? P&P.
Ray-Ban Opublikowano 28 Września 2016 Autor Opublikowano 28 Września 2016 nie mam pakietu oświetlenia tylko odblask ale gość daje całe wiązki z kostką do modułu komfortu to co pisałem mam moduł komfortu podświetlenie nóg,alarm,elektryczne szyby
nitroo Opublikowano 28 Września 2016 Opublikowano 28 Września 2016 (edytowane) El. szyby masz, to będzie działać, skoro daje Ci wiązki do sterownika. Edytowane 28 Września 2016 przez nitroo
Ray-Ban Opublikowano 28 Września 2016 Autor Opublikowano 28 Września 2016 ok mam jeszcze jedno pytanko bo się znasz jak to jest z fotelami jak mam avanta to da się założyć od sedana czy musi być avant ?
Fido Opublikowano 29 Września 2016 Opublikowano 29 Września 2016 jak mam avanta to da się założyć od sedana czy musi być avant ? Nie ma znaczenia.To jedno i to samo.
Ray-Ban Opublikowano 30 Września 2016 Autor Opublikowano 30 Września 2016 Dzięks no pewnie kupię te fotele z boczkami i podłokietnikiem tylko mam dylemat czy nie bd zły kolor ktoś wie po czym zobaczyć bo że twist to i to to wiem ale mój welur jakiś inny się wydaje?
Rekomendowane odpowiedzi