Łukasz Ukiz Opublikowano 28 Września 2016 Opublikowano 28 Września 2016 (edytowane) witam mam pytanie dostane gdzies samo plastikowe kułeczko po ktorych rusza sie linka czy musze kupic nowa prowadnice po ktorych ruszaja sie uchwyty ktore podnosza szybe ? Moje niestety jest popekane. Podaje link do grafiki z mechanizmem. Chodzi o te plastikowe zakonczenia po rogach.https://www.google.pl/search?q=mechanizm+podnoszenia+szyby+audi+a4+b6&biw=1366&bih=662&source=lnms&tbm=isch&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwjb9tTclLLPAhUJCiwKHSc7D-0Q_AUIBygC#tbm=isch&q=mechanizm+podnoszenia+szyby+audi+a4+b6+1.9+tdi&imgrc=cIVcD6YdUYLaFM%3A Edytowane 29 Września 2016 przez Łukasz Ukiz
MariuszKK Opublikowano 29 Września 2016 Opublikowano 29 Września 2016 Trochę nie ten dział. Raczej w silniku 1.9TDI nie ma takich prowadnic
MaTeo85 Opublikowano 29 Września 2016 Opublikowano 29 Września 2016 może kolega wozi silnik na tylnej kanapie dlatego pisze w tym dziale a tak serio to szukaj całego mechanizmu
Łukasz Ukiz Opublikowano 29 Września 2016 Autor Opublikowano 29 Września 2016 może kolega wozi silnik na tylnej kanapie dlatego pisze w tym dziale a tak serio to szukaj całego mechanizmu Tylko chodzi o to ze kupiłem nowa linke i gdy zamontowałem ja to gdy silniczek poczuł opor to plastikowe kułeczko pekło. Wiec linki mam i wolałbym uniknac kupna nowej linki z prowadnicami
Rekomendowane odpowiedzi