Wyrewolwerowany Opublikowano 28 Września 2016 Opublikowano 28 Września 2016 (edytowane) Witam, stanąłem przed wyborem świateł DRL to mojej Audi A4 B6 sedan. Sprawa wydaje się prosta, ale na rynku jest tego strasznie dużo. Nie znam się na diodach itp. a chciał bym światła bardzo dobrej jakości, które będą dobrze i mocno świecić i starczą na parę lat. Znalazłem na allegro 2 aukcje którymi jestem zainteresowany i prosił bym o radę czy będą dobre. http://allegro.pl/swiatla-jazdy-dziennej-drl-audi-a4-b6-vw-passat-b5-i6367939418.html http://allegro.pl/swiatla-dzienne-led-audi-a4-b5-b6-b7-a6-c5-c6-a8-i6472721172.html Jeżeli nie to doradził by ktoś co wybrać. Od razu mówię że moduł do świateł drogowych odpada. Po zakupie, zrobię temat z montażu krok po kroku, oraz efekt końcowy Edytowane 28 Września 2016 przez Wyrewolwerowany
lukaszek13ns Opublikowano 28 Września 2016 Opublikowano 28 Września 2016 Jeśli chcesz już coś lepszego co sprosta twoim wymagania to szukaj świateł firm HELLA , OSRAM, PHILIPS
Wyrewolwerowany Opublikowano 28 Września 2016 Autor Opublikowano 28 Września 2016 Jeśli chcesz już coś lepszego co sprosta twoim wymagania to szukaj świateł firm HELLA , OSRAM, PHILIPS A co z kompatybilnością pod zderzak ? tamte które wymieniłem pasują kształtem idealnie.
lukaszek13ns Opublikowano 28 Września 2016 Opublikowano 28 Września 2016 (edytowane) Z tego, co wiem i widziałem hella ma w swojej ofercie światła w kształcie tych z aukcji, które pokazałeś. Edytowane 28 Września 2016 przez lukaszek13ns
Wyrewolwerowany Opublikowano 28 Września 2016 Autor Opublikowano 28 Września 2016 Z tego, co wiem i widziałem hella ma w swojej ofercie światła w kształcie tych z aukcji, które pokazałeś. Oglądałem na stronie producenta, nie ma takich wyprofilowanych i długich.
sopel_prusa Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 Polecam NSSC 523hp świecą jasno i wyglądają super na aucie
Rekomendowane odpowiedzi