Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Jakie światła DRL wybrać ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, stanąłem przed wyborem świateł DRL to mojej Audi A4 B6 sedan. Sprawa wydaje się prosta, ale na rynku jest tego strasznie dużo. Nie znam się na diodach itp. a chciał bym światła bardzo dobrej jakości, które będą dobrze i mocno świecić i starczą na parę lat. Znalazłem na allegro 2 aukcje którymi jestem zainteresowany i prosił bym o radę czy będą dobre.

http://allegro.pl/swiatla-jazdy-dziennej-drl-audi-a4-b6-vw-passat-b5-i6367939418.html

http://allegro.pl/swiatla-dzienne-led-audi-a4-b5-b6-b7-a6-c5-c6-a8-i6472721172.html

Jeżeli nie to doradził by ktoś co wybrać. Od razu mówię że moduł do świateł drogowych odpada.

Po zakupie, zrobię temat z montażu krok po kroku, oraz efekt końcowy ;)

Edytowane przez Wyrewolwerowany
Opublikowano

Jeśli chcesz już coś lepszego co sprosta twoim wymagania to szukaj świateł firm HELLA , OSRAM, PHILIPS

Opublikowano

Jeśli chcesz już coś lepszego co sprosta twoim wymagania to szukaj świateł firm HELLA , OSRAM, PHILIPS

A co z kompatybilnością pod zderzak ? tamte które wymieniłem pasują kształtem idealnie.

Opublikowano (edytowane)

Z tego, co wiem i widziałem hella ma w swojej ofercie światła w kształcie tych z aukcji, które pokazałeś.

Edytowane przez lukaszek13ns
Opublikowano

Z tego, co wiem i widziałem hella ma w swojej ofercie światła w kształcie tych z aukcji, które pokazałeś.

Oglądałem na stronie producenta, nie ma takich wyprofilowanych i długich.

Opublikowano

Polecam NSSC 523hp świecą jasno i wyglądają super na aucie