TomeK_R Opublikowano 30 Września 2016 Opublikowano 30 Września 2016 Witam ! Dziś podczas porządków pod maską zauważyłem,że silniczek znajdujący się przy podszybiu niema od góry filtra.. I tu pytanie,czy tak powinno być że kurz itp leci wprost na to czy coś mi tam brakuje ?
cmk Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 (edytowane) Jest to dodatkowy filtr kabinowy, z tego co wiem stosowany był tylko w wersji na rynek Chinski ze względu na ich zanieczyszczenie powietrza. W naszych A4 ten filtr nie występuje Sam kiedyś chciałem go założyć ale jedyne gdzie go znalazłem to na aliexpress, i dałem se spokój. Nr tego filtra : 8KD 819 441. Edytowane 1 Października 2016 przez cmk
Wihajster Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 Jedynie kabinowy filtr występuje w środku auta nad nogami pasażera
TomeK_R Opublikowano 2 Października 2016 Autor Opublikowano 2 Października 2016 Dzięki Wielkie Panowie za odpowiedz,śpie spokojnie w takim razie
black70 Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 Ja do tej kratki (na pierwszej fotce) mam jeszcze jakiś czujnik podpięty. Wychodzą z tego jakieś kable. Do czego to? Poza tym ja też byłem zdziwiony i też myślałem, że tam powinien siedzieć filtr Swoją drogą słabo to wygląda. Jakieś suche liście lądują od razu do wiatraka...
TomeK_R Opublikowano 9 Października 2016 Autor Opublikowano 9 Października 2016 Ja do tej kratki (na pierwszej fotce) mam jeszcze jakiś czujnik podpięty. Wychodzą z tego jakieś kable. Do czego to? Poza tym ja też byłem zdziwiony i też myślałem, że tam powinien siedzieć filtr Swoją drogą słabo to wygląda. Jakieś suche liście lądują od razu do wiatraka... dokładnie,troche kiepskie rozwiązanie..
Rekomendowane odpowiedzi