BartekTQ Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 Witam Mam pytanko czy ktoś wymieniał akku w syrenie alarmowej. Ja swoja otworzyłem ale niestety akku na złom sie nadają a kupić nie idzie może da się to jakoś przerobić na inne. Może już ktoś to przerabiał byłbym wdzięczny za informacje
wrclaguna Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/289169-syrena-alarmu/?hl=alarm
BartekTQ Opublikowano 3 Października 2016 Autor Opublikowano 3 Października 2016 niestety w podanym temacie nie ma konkretów ja swoją syrene mam wyjętą interesuje mnie tylko czy mozna te akumulatorki jakoś zamienić na inne żrodło zasilania
zbojna Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 (edytowane) niestety w podanym temacie nie ma konkretów ja swoją syrene mam wyjętą interesuje mnie tylko czy mozna te akumulatorki jakoś zamienić na inne żrodło zasilania Mozna ostatnio robilem to w swoim, jezeli dobrze pamietam to tam org. ma 7,2 V(2 X 3,6V), ja mialem jeszcze 1 akumulatorek sprawny wiec dodalem lekko modyfikacja podobny o tej wartosci, z tym ze ona jest zgrzana i pilnikiem musialem ja najpierw rozcinac Edytowane 3 Października 2016 przez zbojna
Rekomendowane odpowiedzi