krycha03bs Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 Witam! Otóż mam taki problem. Miałem regenerowana maglownice z powodu wycieku i dzisiaj odebrałem samochód od mechanika po zamontowaniu zregerenowanej maglownicy i mam braki w wspomaganiu. Jadę i raz wspomaganie jest raz nie ma i nie ma na to reguły czy zimny czy ciepły. Jak mu odbije tak jest. Zauważyłem tylko, że jak straciłem wspomaganie zatrzymałem się i zakręcilem kierownica od jednego krańca do drugiego i wspomaganie się pojawiło i tak po kolejnej utracie wspomagania tak samo zrobiłem i znów się pojawiło wspomaganie. I teraz co może być przyczyną? Dodam, że pompa w ogóle nie wyje, pracuje ładnie cichutko.
wyzyk83 Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 jaki płyn wlałeś? u teścia też tak było po wymianie magla jak zalał mineralnym febi
krycha03bs Opublikowano 3 Października 2016 Autor Opublikowano 3 Października 2016 Wlewal mechanik. Febi z zieloną nakrętka
krycha03bs Opublikowano 4 Października 2016 Autor Opublikowano 4 Października 2016 Okej już go zamawiam. I może ktoś napisać jak wymienić płyn z układu? Cała procedurę jak zrobić by pozbyć się starego płynu
wyzyk83 Opublikowano 4 Października 2016 Opublikowano 4 Października 2016 poszukaj na forum było napisane
Rekomendowane odpowiedzi