botshek Opublikowano 4 Października 2016 Opublikowano 4 Października 2016 Panowie czy ktoś zna tego sprzedającego z Wrocławia, albo widział to auto. Dosyć długo wisi na allegro z tego co widzę to do zrobienia z blachy będą 3 elementy. Może ma ktoś ochotę się ze mną wybrać i oglądnąć/ sprawdzić to auto ? http://allegro.pl/audi-a4-s-line-1-8t-190km-bex-quattro-175-000km-i6519034895.html#thumb/5
azure Opublikowano 4 Października 2016 Opublikowano 4 Października 2016 bylo juz chyba o nim i o sprzedawcy. poszukaj.
Exmi Opublikowano 4 Października 2016 Opublikowano 4 Października 2016 Już wiele b6 pojawiło się w tym dziale od tego sprzedawcy i chyba żadne nie miało dobrej opinii
Marek24 Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 Było ze to ulep nie warty uwagi jest ktos z poza miasta prosił chłopaków o sprawdzenie tego auta i wyszła kupa
szczuraz Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 Zostaw tego ulepa i sprzedawcę w spokoju.
goldi Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 ja sprawdzałem dwa auta jego dla kolegi z forum i to co napisał maciek to święta prawda może sie trafia jakaś igiełka ale to nie w tej kasie
uosiek Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 odpuść sprzedawcę RS_MOBILE. Osobiście oglądałem jedno z jego aut. Ulep malowany wszędzie poza dachem, nawet lakier źle dobrał i była różnica pomiędzy sąsiednimi drzwiami...
Rekomendowane odpowiedzi