gecons Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 Witam wszystkich w ubiegły weekend przemierzałem trasę Lublin - Białystok zauważyłem że moje audi a4 b6 1.9tdi zrobił się podczas jazdy mułowaty gaz w podłogę a on bardzo powoli przyspieszal gdy zjechałem na bok zgasiłem silnik po czym go odpaliłem wszystko wróciło do normy czy ktoś z was miał już coś takiego? co waszym zdaniem mogło być przyczyną? Pozdrawiam i dzięki za wypowiedzi
karaluch8 Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 Tryb awaryjny. Jakie to piękne w tych 1.9 tdi. TRYB AWARYJNY xd Eh
Klawisz-84 Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 check engine pewnie też się palił na desce? podepnij vag lub vcds sprawdź błędy po nich można coś określić. W innym razie to jest wróżenie z fusów
lukas231 Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 (edytowane) Padał deszcz?? Albo auto świeżo co umyte na myjni? Edytowane 5 Października 2016 przez lukas231
gecons Opublikowano 5 Października 2016 Autor Opublikowano 5 Października 2016 (edytowane) check engine pewnie też się palił na desce? podepnij vag lub vcds sprawdź błędy po nich można coś określić. W innym razie to jest wróżenie z fusów nic się nie wyświetlało na desce Padał deszcz?? Albo auto świeżo co umyte na myjni? gdy jechalem w sobotę rano było sucho autko nie było na myjce Edytowane 5 Października 2016 przez gecons
Rekomendowane odpowiedzi