Oscaro Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Witam wszystkich. Chciałbym wymienić przyciski od klimy, świateł, szyb itd. Ktoś wie gdzie mogę namierzyć takie przyciski i czy można dokonać wymiany samemu? Druga sprawa to schowek. Mechanik powiedział, że muszę kupić nowy cały schowek bo podobno sama nowa klamka nie pomoże. Ktoś wie gdzie moge namierzyć taki schowek w miarę w przyzwoitej cenie? Trzecia sprawa Tak jak przedstawiam na ostatnim zdjeciu ktoś może ma jakiś fajny pomysł aby się pozbyć tego starego urządzenia do przechowywania kasetek i coś nowego tam wmontować? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
A4b620 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Jeżeli chodzi o przyciski i inne tego rodzaju rzeczy to polecam zerkać tu: http://a4-klub.pl/index.php?/forum/362-audi-a4-b6b7/ lub po prostu dodać ogłoszenie, że potrzebujesz coś takiego. Ja również sam czekam na takie ogłoszenie, bo mam do wymiany własnie przyciski z szyb oraz świateł.
nitroo Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Ad. 1 - napisz do kolegi _radek_, to Ci te przyciski zregeneruje.Ad. 2 - moim zdaniem wystarczy tylko klamka.
muzin Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Do sprzedania zostały mi takie przyciski Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
piotr93 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Nie ma potrzeby wymiany całego schowka, wystarczy wymiana klamki
Oscaro Opublikowano 6 Października 2016 Autor Opublikowano 6 Października 2016 Do sprzedania zostały mi takie przyciski Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Jaka cena? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi