marky2552 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 <p><p>Witam</p><p>Dziś wracając do domu zostało mi 5 km i auto nagle straciło moc zapaliła się kontrolka od esp i mryga kontrolka od świec żarowych auto nie reaguje na pedał gazu wciskam i wciskam i obroty nie zwiększają się po odpaleniu ponownym auta kontrolki nie świecą wcisne delikatnie pedał gazu i z powrotem kontrolki zapalają się i obroty są w granicy 1100 więc jak wrzuce jedynke to do sklepu dojade 10 km/h . Komputer pokazuje uszkodzony potencjometr pedału gazu ale gdzie mam szukać aby to dokupić bo nigdzie nie moge tego znaleźć i czy dam to wymienić sam </p><p>Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka</p></p> Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
miszaq92 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 na allegro jest tego pełno
marky2552 Opublikowano 6 Października 2016 Autor Opublikowano 6 Października 2016 A to pierwszy lepszy czy po numerze Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
MariuszKK Opublikowano 13 Października 2016 Opublikowano 13 Października 2016 Raczej szukaj po numerze... możesz sprawdzić na swoim pedale albo zaufać systemowi ETKA http://etka.cc/audi/part_single/catalog/au/markt/RDW/modell/A4/year/2002/drive_standart/249/hg_ug/721/subcategory/721070/part_id/276242/lang/e
Rekomendowane odpowiedzi