ziomallekk Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 Witam panowie mam taki problem juz mi rece opadaja w prseciagu tego roku wymienialem poduszki pod silnikiem juz 5 razy co chwilę mi je urywa wymienilem wszystkie nawer te pod skrzynia i ostatnio dalej mi je zerwalo .po wymianie wszystkich podczas ruszanoa dalej czulem ze cos jest nie tak mechanik tez mi nie pomogl. Autp mam od 4 lat sprowadzilem z Niemiec nigdy nie mialem wypadku .jestem 2 elascicielem ogolnie tego auta liczac tego niemca. Audi a 4b5 1.8 1995 r . poduszki kupowalem z firmy febi W sklepiesie znajomy ze mnie smieje ze musizamawiac bo tylko ja to kupuje
golfagn Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 Czy kupujesz na 100% dobre poduchy? Czy z silnikiem jest wszystko ok? Bo wydaje mi się, że nie skoro wyrywa notorycznie poduszki...
ziomallekk Opublikowano 8 Października 2016 Autor Opublikowano 8 Października 2016 Tak dobre napewno raz juz kupilem nawet w salonie audi z silnikiem wszystko ok fadnie chodzi sprzeglo moze cos juz tam czuc powoli ale jeszcse przejezdzi chwile moze to wina kolyski pogielo sie cos czy co
BartekS4 Opublikowano 11 Października 2016 Opublikowano 11 Października 2016 Jeśli byś potrzebował wózek albo poduszki to pisz Poduszki mam używane ale jak nowe czasami nawet po 30 zł
michcio1985 Opublikowano 12 Października 2016 Opublikowano 12 Października 2016 do b7 na gnojówce też masz?
Rekomendowane odpowiedzi