A4CCH Opublikowano 10 Października 2016 Opublikowano 10 Października 2016 Witam, od pewnego czasu mam wrażenie jakby wolniej przyśpieszał mi samochód, w dodatku jak wstawię mu z 3/4 gazu bądź do dechy np. z 2 biegu, start z 2,5tyś obrotów, jest chwila jakby przyduszenia i dopiero przyśpiesza (wydaje mi się gorzej). Może być to przyczyna lambdy ? 16518 - Oxygen (Lambda) Sensor B1 S1: No Activity P0134-35-10---Intermittent Błąd już jakiś czas wyskakuję, dość długo, spalanie niecałe 10l miasto, auto jeździ tylko na benzynie, raz czyściłem wtyczkę od lambdy, ale błąd średnio raz na miesiąc wraca. Co może być tego przyczyną ? Jak nie lambda to co sprawdzić ? A jak już to lambda to jaką kupić, ma być dobra a nie tania.
lukirks83 Opublikowano 10 Października 2016 Opublikowano 10 Października 2016 musisz logi zrobić i zobaczyć jak sonda oscyluje, skoro chcesz dobrą a cena nie gra roli to idź do ASO i na pewno kupisz
A4CCH Opublikowano 10 Października 2016 Autor Opublikowano 10 Października 2016 Z ASO to bez "jaj" a masz może link czy coś jak porobić te logi ?
Rekomendowane odpowiedzi