ffi Opublikowano 16 Listopada 2016 Autor Opublikowano 16 Listopada 2016 (edytowane) Blendy głośników masz na myśli membrany? Tzn jak ściągnę osłonę na głośnik to powinienem zobaczyć tak? Znajomy ostatnio jechał i mówił, że wydaje mu się jak by to nie było seryjne nagłośnienie. Tak dało mi to do myślenia. Ale z drugiej strony wiadomo jak jest ze znajomymi "fachurami" hehe. pozdrawiam Edytowane 16 Listopada 2016 przez ffi
komoornik Opublikowano 16 Listopada 2016 Opublikowano 16 Listopada 2016 Blendy czyli osłony. Praktycznie przy każdym głośniku powinno być logo B&O.
Seikokilla Opublikowano 19 Listopada 2016 Opublikowano 19 Listopada 2016 Piękny kolorek niech się sprawuje jak najmniej awaryjnie.
skotmen Opublikowano 19 Listopada 2016 Opublikowano 19 Listopada 2016 Piękny kolorek niech się sprawuje jak najmniej awaryjnie. nie pisze się jak najmniej awaryjnie tylko Bez awaryjnie
Seikokilla Opublikowano 19 Listopada 2016 Opublikowano 19 Listopada 2016 na bez awaryjnie nie ma szans
ffi Opublikowano 13 Marca 2017 Autor Opublikowano 13 Marca 2017 Witam, nowy filmik ze startu audi!! Zapraszam do oglądania:
komoornik Opublikowano 13 Marca 2017 Opublikowano 13 Marca 2017 To nie launch control, takie starty to katowanie skrzyni.
zabiello Opublikowano 13 Marca 2017 Opublikowano 13 Marca 2017 W tiptronicku jest launch control? Może to kwestia kamery/mikrofonu ale jakoś głośno Ci pracuje na wolnych obrotach.
ffi Opublikowano 13 Marca 2017 Autor Opublikowano 13 Marca 2017 Godzinę temu, komoornik napisał: To nie launch control, takie starty to katowanie skrzyni. Jesteś pewny? Pytam, ponieważ czytałem na forum, że launch control nie da sie odpalić 2x jedno po drugim i mam dokładnie taki sam objaw (muszę chwilkę odczekać, żeby znowu go wrzucić na obroty) no i startuje jak z kopyta (bo kiedyś jak tak próbowałem to podczas puszczania hamulca spadały obroty spowrotem do 1tys km) ale teraz sie nauczyłem i startuje bardzo dobrze (nie robie tego często może z 5x od kiedy mam auto) Godzinę temu, zabiello napisał: W tiptronicku jest launch control? Może to kwestia kamery/mikrofonu ale jakoś głośno Ci pracuje na wolnych obrotach. Wiesz co zastanawiałem się kiedyś nad tym(bo pracował głośniej prawie jak diesel) i mechanik wymienil mi napinacz rolki i cos tam jeszcze i teraz ciszej chodzi. Jak sądzicie głośno? Macie jakieś sugestie co to może być? bo tak jak wspominałem do mechanika oddawałem i niby wszystko git. Pozdrawiam
ffi Opublikowano 24 Marca 2017 Autor Opublikowano 24 Marca 2017 Nie wiem czy da się edytować nazwę tematu, więc: AUDI NA SPRZEDAŻ pozdrawiam
l.e.s.t.e.r Opublikowano 24 Marca 2017 Opublikowano 24 Marca 2017 silnik czy skrzynia padła po tych startach ? czemu sprzedajesz? przecież tyle co kupiłeś
ffi Opublikowano 24 Marca 2017 Autor Opublikowano 24 Marca 2017 1 godzinę temu, l.e.s.t.e.r napisał: silnik czy skrzynia padła po tych startach ? czemu sprzedajesz? przecież tyle co kupiłeś hehe niee nic nie padlo. sprzedaje bo potrzebuje kasy. Kupie bmw 1 dla zony i z pare tys mi sie zastanie. Dluga historia kupilem audi jak mialem prace w nl na kontrakt ale ktoregos dnia powiedzialem sobie dosyc i wrocilem do pl. teraz jestem bezrobotny ale chce sie ksztalcic w kierunku programisty. robie kursy ktore nie sa tanie, ale wole to niz tyrac za granica jak cyborg, ale to dluuuga historia. trzymajcie kciuki a auto w bdb stanie. pozdrawiam
l.e.s.t.e.r Opublikowano 24 Marca 2017 Opublikowano 24 Marca 2017 Teraz, ffi napisał: hehe niee nic nie padlo. sprzedaje bo potrzebuje kasy. Kupie bmw 1 dla zony i z pare tys mi sie zastanie. Dluga historia kupilem audi jak mialem prace w nl na kontrakt ale ktoregos dnia powiedzialem sobie dosyc i wrocilem do pl. teraz jestem bezrobotny ale chce sie ksztalcic w kierunku programisty. robie kursy ktore nie sa tanie, ale wole to niz tyrac za granica jak cyborg, ale to dluuuga historia. trzymajcie kciuki a auto w bdb stanie. pozdrawiam nauka ma przyszłość
ffi Opublikowano 24 Marca 2017 Autor Opublikowano 24 Marca 2017 Teraz, l.e.s.t.e.r napisał: nauka ma przyszłość dziekuje. takich slów teraz potrzebuje.. Jak nie znajde pracy ani stazu po tym i bede zmuszony wrocic za granice to bedzie moja najwieksza osobista porazka.... Zawartość dodana 6 minutes later nowy filmik. Sorki za jakość! pozdrawiam
ffi Opublikowano 31 Marca 2017 Autor Opublikowano 31 Marca 2017 efekt malowania "łezek" w lampach b8:
ffi Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2017 1 godzinę temu, Gibons napisał: Nie wygląda to za ciekawie moim zdaniem lepiej niż było wcześniej. Z resztą na żywo jest lepszy efekt
ffi Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Dnia 20.04.2017 o 08:49, tomo.td napisał: Jakim lakierem malowałeś łezki? hammerite
zabiello Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 A nie lepiej by było jak byś na czarno pomalował?
Rekomendowane odpowiedzi