dorward Opublikowano 16 Października 2016 Opublikowano 16 Października 2016 Witam wszystkich, przeszukałem wiele forów, ale rozwiązania na swój problem nie znalazłem. Otóż wczoraj używałem samochodu prawie cały dzień. otwierałem, zamykałem kilkukrotnie i za każdym razem się otwierał i zamykał. Dziś chcąc otworzyć z kluczyka (otwierania z pilota brak) otworzyły mi się tylko drzwi kierowcy, reszta nie drgnęła. Drzwi pasażera + tył i bagażnik otwierać i zamykać można od środka ciągnąc za klamkę lub z kluczyka w drzwiach pasażera - wtedy słychać jak pompka pracuje. po otworzeniu drzwi światła wewnętrzne normalnie się świecą i gasną, wilgoci przy pompce raczej brak. i teraz ciekawostka, która zdarzyła się tylko raz, otworzyłem drzwi kierowcy, uchyliłem je i po 2-3 sekundach dopiero otworzyła się reszta, myślę, cud, zadziałało. zamykam drzwi kierowcy, przekręcam kluczyk i zamykają się wszystkie! po chwili chciałem je znów otworzyć lecz ponownie otworzyły się jedynie drzwi kierowcy... jakieś rady? wilgoć w drzwiach kierowcy? jakieś styki nie łączą?
Alfi Opublikowano 17 Października 2016 Opublikowano 17 Października 2016 Włóż kluczyk w drzwi kierowcy i "otwórz " dwa razy. Napisz jaka jest reakcja . Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi