Czarnybeduin Opublikowano 23 Października 2016 Opublikowano 23 Października 2016 (edytowane) Drodzy forumowicze, mam problem z zegarami w swojej a4. To już moja druga a4 w której występuje ten problem. Mianowicie na fisie dystans do przejechania na paliwie pozostałym w zbiorniku zamiast się zmniejszać to rośnie do wartości 2000km i cały czas taką wartość pokazuje. Po odłączeniu akumulatora albo zatankowaniu auta do pełna dystans pokazuje prawidłowo ale ponownie zamiast spadać to sukcesywnie rośnie do 2000km i non stop taką wartość wyświetla. Czujnik paliwa wskazuje dobrze, akumulator odłączany i nic nie pomaga. Byłem z tym u dwóch magików i żaden nie znał rozwiązania problemu. Komputer podpinany ale błędy żadne nie wyskakują. Może jest odwrócone jakieś kodowanie? Podpowie ktoś w której grupie to sprawdzić? Ja sam nie mam vcdsa ale oddaję auto za chwilę do mechanika i mógłbym mu podpowiedzieć co sprawdzić Z góry dziękuje za pomoc Pozdrawiam Edytowane 23 Października 2016 przez Czarnybeduin
Fido Opublikowano 23 Października 2016 Opublikowano 23 Października 2016 Nie chce się poszukać tematu ? http://a4-klub.pl/index.php?/topic/219419-zasieg-2000km-bez-wzgledu-na-ilosc-ropy-w-baku/
Rekomendowane odpowiedzi