K4rol81 Opublikowano 14 Lutego 2017 Opublikowano 14 Lutego 2017 Będziesz zadowolony z seta 345/288 Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
rrrudy25 Opublikowano 15 Lutego 2017 Autor Opublikowano 15 Lutego 2017 Tez tak myślę [emoji16]juz nie mogę się doczekać na tarcze i klocki ale dziku bierze mnie na przetrzymanie [emoji19]Poczekam jeszcze tydzień i jak się nic nie wykluje to dzwonie do Wandeja po zimmermany ?
niebieski708 Opublikowano 15 Lutego 2017 Opublikowano 15 Lutego 2017 Nie lepiej było iść w lepsze zaciski? chyba że roznica cenowa spora była?
wesz82 Opublikowano 15 Lutego 2017 Opublikowano 15 Lutego 2017 Cos mi swita ze nie mialo byc tematu do malysza.... Ocb??? Widze tunera zmieniles,jakis konkretny powod???. Troche narobiles sie przy niej.fajnie wyglada. I nawet troche jezdzi:-D
rrrudy25 Opublikowano 15 Lutego 2017 Autor Opublikowano 15 Lutego 2017 1 godzinę temu, niebieski708 napisał: Nie lepiej było iść w lepsze zaciski? chyba że roznica cenowa spora była? Po co?, na pewno 35 minut temu, wesz82 napisał: Cos mi swita ze nie mialo byc tematu do malysza.... Ocb??? Widze tunera zmieniles,jakis konkretny powod???. Troche narobiles sie przy niej.fajnie wyglada. I nawet troche jezdzi:-D He He no miało nie być ale miałem parcie na B6D i musiałem załozyc temat a jak już jest to cos tam skrobne od czasu do czasu No zmieniłem bo Damian za bardzo nie ogarnia PD chyba ze coś sie zmieniło?Poza tym wolę mieć tu kogoś na miejscu Roboty troche było ale przynajmniej jakoś da sie tym juz jezdzic Mam nadzieje ze w tym sezonie będzie jezdziło sie jeszcze lepiej
niebieski708 Opublikowano 15 Lutego 2017 Opublikowano 15 Lutego 2017 Tak pytam ;-) wydaje mi się że cena nie wiele wyższa, a podobno sporo lepiej hamuje... w lato będę się nad zmianą zastanawiał ;-)
Sop ek Opublikowano 15 Lutego 2017 Opublikowano 15 Lutego 2017 Sympatyczna b6 , w dodatku się odpycha. Jakieś plany jeszcze co do wizualki na sezon?
rrrudy25 Opublikowano 15 Lutego 2017 Autor Opublikowano 15 Lutego 2017 30 minut temu, niebieski708 napisał: Tak pytam ;-) wydaje mi się że cena nie wiele wyższa, a podobno sporo lepiej hamuje... w lato będę się nad zmianą zastanawiał ;-) Do takiego smoka jak twój to pewnie 345/300 to mało ,zmieniaj 29 minut temu, Sop ek napisał: Sympatyczna b6 , w dodatku się odpycha. Jakieś plany jeszcze co do wizualki na sezon? na ten sezon na pewno nie ,skupiam sie w pełni nad silnikiem, przeniesieniem mocy na koła oraz wyhamowaniem całego zestawu 28 minut temu, tomekhxc napisał: trzeba bylo na tyl cos lepszego dac zawsze mozna dac cos lepszego,nie wykluczam tego w przyszłosci
niebieski708 Opublikowano 15 Lutego 2017 Opublikowano 15 Lutego 2017 Co do modów to apetyt rośnie w miarę jedzenia ? kręcisz konie, a potem może się okazać że te z S4 to już dla Ciebie za mało ? powodzenia w dalszych modach :-)
wesz82 Opublikowano 15 Lutego 2017 Opublikowano 15 Lutego 2017 3 godziny temu, rrrudy25 napisał: Po co?, na pewno He He no miało nie być ale miałem parcie na B6D i musiałem załozyc temat a jak już jest to cos tam skrobne od czasu do czasu No zmieniłem bo Damian za bardzo nie ogarnia PD chyba ze coś sie zmieniło?Poza tym wolę mieć tu kogoś na miejscu Roboty troche było ale przynajmniej jakoś da sie tym juz jezdzic Mam nadzieje ze w tym sezonie będzie jezdziło sie jeszcze lepiej Co ty wlasnie on pd robi na poziomie.. Ale u niego z czasem slabiutko. Bedziesz happy ze zmiany hebli. Masz smartsrona? to podesle Ci foty jak mi wyszlo z tym samym zaciskiem ale ja nie robilem w piecowni:-D Daj znac ile wyjdzie komplet na przod pod 345.
rrrudy25 Opublikowano 15 Lutego 2017 Autor Opublikowano 15 Lutego 2017 wlepki siadły ? Myślałem ze juz nie zapytasz[emoji23]Dzięki za gratisa [emoji6]Wesz pw[emoji4]
kalbi Opublikowano 15 Lutego 2017 Opublikowano 15 Lutego 2017 Masz moze jakies zdjecia jak podcinales przednia dokladke od Cupry bo mi sie widzi, ewentualnie opisz jak to zrobiles z gory dzieki
zapamietajnick Opublikowano 15 Lutego 2017 Opublikowano 15 Lutego 2017 Ciebie też się czepiają o koła z Mercedesa [emoji23] ?Wysłane z mojego SM-T561 przy użyciu Tapatalka
rrrudy25 Opublikowano 16 Lutego 2017 Autor Opublikowano 16 Lutego 2017 14 godzin temu, kalbi napisał: Masz moze jakies zdjecia jak podcinales przednia dokladke od Cupry bo mi sie widzi, ewentualnie opisz jak to zrobiles z gory dzieki nie mam zadnych zdjeć które by ci pomogły w montażu ,to jest rzezba i myslę że kazdy robi to tak jak umie 11 godzin temu, zapamietajnick napisał: Ciebie też się czepiają o koła z Mercedesa ? Wysłane z mojego SM-T561 przy użyciu Tapatalka no ktoś tam coś bąknął kiedyś,ale kogo to obchodzi
rrrudy25 Opublikowano 20 Lutego 2017 Autor Opublikowano 20 Lutego 2017 Sobotni pomiar ,dramatu jeszcze nie ma Ciśnienie od 28,5 do 29,5 zastanawia mnie tylko czy jakby ta końcówka do mierzenia była dłuższa tak jak świeca to wynik nie byłby lepszy??
wesz82 Opublikowano 20 Lutego 2017 Opublikowano 20 Lutego 2017 Nie zajezdzij go:-D Na goracym mierzyles?
rrrudy25 Opublikowano 20 Lutego 2017 Autor Opublikowano 20 Lutego 2017 I tak i tak [emoji6] różnica znikoma może 0,5bar [emoji41]
Rekomendowane odpowiedzi