marcin4x4 Opublikowano 24 Października 2016 Opublikowano 24 Października 2016 (edytowane) Witam Panowie czy końcówka tłumika może wpłynąć na poziom głośności lub charakterystykę samego dźwięku ? w internetach piszą że ponoć coś takiego istnieje ale u producentów za bardzo tego nie widzę.. jak to jest w praktyce ? wiadomo różnice nie będą duże ale na logikę ma to jakiś sens.. (wyciszam jak tylko mogę) Edytowane 24 Października 2016 przez marcin4x4
eSter Opublikowano 25 Października 2016 Opublikowano 25 Października 2016 Sama końcówka raczej za dużo ci nie da co innego jak założysz końcowy tłumik jakiejś firmy
marcin4x4 Opublikowano 25 Października 2016 Autor Opublikowano 25 Października 2016 (edytowane) każdy przelot będzie głośny. Edytowane 25 Października 2016 przez marcin4x4
pezet202 Opublikowano 28 Października 2016 Opublikowano 28 Października 2016 Sama końcówka niema zbytnio wpływu na dźwięk
muunv Opublikowano 28 Października 2016 Opublikowano 28 Października 2016 Sama koncowka Ci nic nie da. Koncowka poprostu wyglada. Jesli chcesz uzyskac dzwiek to zmien tlumik koncowy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
rs4wagon Opublikowano 1 Listopada 2016 Opublikowano 1 Listopada 2016 no ja sie nie zgodze,sam wspawalem koledze z forum do 1.8T takie koncówki z jebaja,i powiem szczerze ze nie zatkalo,basowy pomruk i auto zaczelo parskac jak RS6 nowe hahah,powaznie.musialbym nagrac,ale jak dla mnie to nie ten samochód,koncówki tylko zaklepane bo srednica wieksza i cykniete migiem,w sumie tak jak i ori te male fifki
marcin4x4 Opublikowano 3 Listopada 2016 Autor Opublikowano 3 Listopada 2016 (edytowane) Jesli chcesz uzyskac dzwiek to zmien tlumik koncowy. wyciszam jak tylko mogę Edytowane 3 Listopada 2016 przez marcin4x4
Rekomendowane odpowiedzi