HiRide Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Ostatnio pytalem mojego lakiernika czy jest w stanie polakierowac ori czarna plastikowa dokladke zderzaka tył/przod-odpowiedzial ze nie bo taki plastik ma inna powierzchnie niz ten lakierowany.To prawda?
Flyer Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Eee... bullshit. Stosuje sie odpowiedni podklad na plastyk i maluje sie.
Hugo Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Ostatnio pytalem mojego lakiernika czy jest w stanie polakierowac ori czarna plastikowa dokladke zderzaka tył/przod-odpowiedzial ze nie bo taki plastik ma inna powierzchnie niz ten lakierowany.To prawda? To jakaś pierdoła , a nie lakiernik.Jak kupiłem auto to od razu pojechałem do lakiernika , pomalował mi dokładki bez żadnego gadania.Minęło już 3 lata wszystko ładnie wygląda i lakier nie odpada
Wąski Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Eee... bullshit. Stosuje sie odpowiedni podklad na plastyk i maluje sie. dokładnie zmień fachowca
Rekomendowane odpowiedzi