denveco Opublikowano 27 Października 2016 Opublikowano 27 Października 2016 Witam jak w temacie. Zna ktoś może posiadacza tego samochodu. Potrzebuje namiar do człowieka. Pilna sprawa
Hugo Opublikowano 27 Października 2016 Opublikowano 27 Października 2016 Proszę http://allegro.pl/silnik-2-6-benzyna-abc-audi-a4-b5-goly-slupek-krk-i6318931364.html
denveco Opublikowano 27 Października 2016 Autor Opublikowano 27 Października 2016 To ja wiem Prezes bo i stąd wziąłem to zdjęcie, ale gość z aukcji kupił te auto rozbite od kogoś. Szukam silnika i co ciekawe nie wie jaki przebieg ma to auto, a do krakowa mam za daleko by pojechać i zobaczyć jak i czy w ogóle chodzi ten silnik.
Fido Opublikowano 27 Października 2016 Opublikowano 27 Października 2016 Napisz do sprzedającego, może da ci namiary na tego,co kupił. Innej możliwości nie widzę.
denveco Opublikowano 27 Października 2016 Autor Opublikowano 27 Października 2016 Raczej wątpie, skoro sprzedaje on kupione auto to pewnie ze względu na zysk raczej nie da namiarów, chodzi by sprzedać nie ważne jak byle by kasa była, fakt że silnik może mieć przebieg kosmiczny odstraszył by klienta. Choć może i się mylę ale patrząc np. na zbiorniczek wyrównawczy nie wygląda by miał duży przebieg bo jest ładnie biały a nie rdzawy. choć to różnie może być...
Fido Opublikowano 27 Października 2016 Opublikowano 27 Października 2016 Coś nie idzie cię zrozumieć. Pytasz o namiar do gościa a piszesz o jakichś zbiorniczkach wyrównawczych i przebiegach ??? Pisz do sprzedającego,może akurat ma telefon do kupca i nie kombinuj.
denveco Opublikowano 27 Października 2016 Autor Opublikowano 27 Października 2016 napisałem, ale "niestety nie mam" albo nie chce podać.
Fido Opublikowano 27 Października 2016 Opublikowano 27 Października 2016 No to zostaje liczyć na szczęście, może ten co kupił jest na forum i przeczyta temat.
denveco Opublikowano 29 Października 2016 Autor Opublikowano 29 Października 2016 Raczej wątpię... z tego co wiem to silnik już i tak opuścił auto...
audiaudi Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 tablice na poprzedniego właściciela, teko którego szukasz?
Rekomendowane odpowiedzi