zioło Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Witam,Witam Dzisiaj podłączyłem Vag-a wyskoczyły mi 2 błędy: 00575- ciśnienie w kolektorze dolotowym (do regulacji) 65535 - uszkodzony moduł sterujący Co jakiś czas w czasie jazdy auto przechodzi w tryb awaryjny 120 km/h. Po wyłączeniu i ponownym odpaleniu auta jest wszystko O.K. Ale niekiedy podczas jazdy przy depnięciu gazu do podłogi "dławi się" i nie ma mocy. 120km/h i to wszystko. Po wykasowaniu tych błędów i ponownym sczytaniu,błąd 00575 nie powtórzył się do momentu ponownego " zadławienia" Co z tym robić? :mysli: Proszę o fachową pomoc żeby nie wywalić kasy w błoto :wallbash: pozdrawiam Nara
przemik Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Na temat takiego przypadku napisano tu terabajty postów... wpisz w szukajke te dwa bledy a dostaniesz lekture na cale Swieta... Pozdrawiam
zioło Opublikowano 22 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2008 No wiem wiem kolego. Ale myślałem ,że może coś konkretniej. Już mam tak w głowie namieszane :wallbash:
spanky Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 No wiem wiem kolego. Ale myślałem ,że może coś konkretniej. Już mam tak w głowie namieszane :wallbash: hmmm ... mowisz konkretniej ... to : -N75 -dziura w dolocie -uklad podcisnien -kierownice w turbulum wymieniaj po kolei .. moze trafisz .... [zeby bylo trudniej to kolejnosc jest przypadkowa ]
zioło Opublikowano 23 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2008 No dzięki kolego. Biorę się po kolei za to. Jak dalej to bedzie to będę pisał. POZDRAWIAM I WESOŁYCH ŚWIAT
spanky Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Biorę się po kolei za to. prosze .... napisz ze to byl zart ....
przemik Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Kolega chyba mial kontakt z tym od czego wziął nazwe swojego nicka...
Rekomendowane odpowiedzi