nowic Opublikowano 27 Października 2016 Opublikowano 27 Października 2016 Cześć jeśli znacie temat albo był gdzieś poruszany proszę o link lub przekierowanie. Od jakiegoś tygodnia mam problem, a mianowicie podczas odpalania auta rozrusznik kręci prawidłowo jednak tuż przed momentem odpalenia nagle spadają obroty i tak jakby auto przygasało. Przedwczoraj byłem u mechanika wyciągnął rozrusznik i stwierdził ze jest wszystko szczotki, tulejki itp. Zasugerował, że to może być wina akumulatora jednak wcześniej nie było takiego problemu, ani w zeszłym roku, zresztą przed oddaniem auta do mechanika, trzymałem aku pod prostownikiem wiec wykluczam winę akumulatora. Poniżej załączam filmik. https://megawrzuta.pl/download/e53a9ef78af87137c1fe5928ab792868.html
Alfi Opublikowano 27 Października 2016 Opublikowano 27 Października 2016 Nie robiłeś czegoś przy silniku? Rozrząd, pompa? Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka
nowic Opublikowano 18 Listopada 2016 Autor Opublikowano 18 Listopada 2016 Nie robiłem nic poza odłączeniem klem od akumulatora. Wydaję mi się, że jest coraz gorzej i w końcu nie odpalę. HELP ! Powodem całej sytuacji był czujnik pozycji wału krzywkowego. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi