templar Opublikowano 1 Listopada 2016 Opublikowano 1 Listopada 2016 Jestem posiadaczem A-piątki z powyższym silnikiem, mam pytanie: czy jest tu może tak jak np. w niektórych silnikach Forda, że na silnik jest założony kaganiec i można bez większych zabiegów zmienić mapę ? Czy można ten silnik podbić do fabrycznych 177 jak w innych wersjach ? Czy nie jest to może tak proste ? Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Leopold27 Opublikowano 1 Listopada 2016 Opublikowano 1 Listopada 2016 (edytowane) http://edc-tuning.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=6&Itemid=107 Zadzwoń a się dowiesz może skorzystasz. Edytowane 1 Listopada 2016 przez Leopold27
gregor10 Opublikowano 10 Listopada 2016 Opublikowano 10 Listopada 2016 Jestem posiadaczem A-piątki z powyższym silnikiem, mam pytanie: czy jest tu może tak jak np. w niektórych silnikach Forda, że na silnik jest założony kaganiec i można bez większych zabiegów zmienić mapę ? Czy można ten silnik podbić do fabrycznych 177 jak w innych wersjach ? Czy nie jest to może tak proste ? Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Bez problemu można go podrasować. 136KM Idzie na okolice 175KM samym softem
mysiul Opublikowano 7 Września 2018 Opublikowano 7 Września 2018 Mozna mozna, u mnie wyszlo 176 Km i 398 momentu.
Rekomendowane odpowiedzi