Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gdzie w Lublinie montować instalację LPG?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie, gdzie polecacie podjechać w sprawie instalacji LPG, pacjent to 1.8T. Warsztatownię i P.Rogowskiego znam ale terminy mają mega długie. Kogoś jeszcze?Raczej interesuje mnie STAG.

Opublikowano
  • Autor

Dzwonię, piszę zero kontaktu.

Opublikowano

też polecam soula. daj mu chwile, bo chyba jest na wolnym

• 4 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Wal do KDG, gość ma łeb i przykłada się do tego, strojenie z AFR zawsze, ja tez do niego walę, SOUL robi też bardzo dobrze, tylko szkoda że jedynie Staga.

Opublikowano
  • Autor

Ostatecznie zrobiłem w Warsztatowni na Wojciechowskiej. Jestem zadowolony, podejście do klienta, czas montażu,estetyka. Cena może nie niska ale widać że chłopaki ogarniają temat, rzeczowo wytłumaczyli co i jak.

Opublikowano

Możesz napisać ile zapłaciłeś i i jaki zestaw Tb zamontowali ? Może być na pw.
Pytam bo sam pod koniec kwietnia prowadzę do nich auto.

• 1 rok później...
Opublikowano

Wita Panowie!

Odgrzeję trochę temat bo też się przymierzam do zakładania instalacji i nie wiem gdzie w Lublinie się wybrać. Możecie napisać jaki koszt montażu takiej instalacji no i jak się sprawuje przez ten ostatni rok? Jak sytuacja z serwisem ?

Opublikowano

Zakładałem w warsztatowni. Jakość montażu i estetyka bez zarzutu ale podejście do klienta z konkretnym problemem tragedia. Wmawiano mi, że mam problemy z silnikiem, a nie z wtryskiwaczami, bo przecież ac w03 się nie psuje. Właściciel Radosław to zarozumialec i zachowuje się jakby pozjadał wszystkie rozumy, przy tym daje Ci odczuć, że jesteś idiotą, który nie ma o niczym pojęcia.  W czasie gwarancji zrezygnowałem z ich usług, bo nie miałem czasu i nerwów szarpać się ze "znawcami" i prosić o reklamację, której by nie uznali, bo przecież wszystkiemu jest winny zanieczyszczony gaz i to z tezetu (ich ulubione wytłumaczenie).

Mogę polecić kolegę z forum soul87, bo do niego udałem się na potwierdzenie mojej diagnozy odnośnie wtryskiwaczy. 

Co do kosztów to 1,5 roku temu za stag4qbox + czarny ac r01 + ac w03 zapłaciłem 2700. Droższa polecana opcja z czerwonym ac r01 i ewentualnie barracudy to 3000 zł, serwis co 10tys. to koszt 70zł. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Może nie w Lublinie a w Łąkoci 28 koło Kurowa jest dobrze polecany warsztat i serwis do LPG w regionie