Kimi Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Tu będą bieżące informacje o Wojewódzkim: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=177433.msg2063945#msg2063945 :naughty:
Kimi Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Miśki, do 10 stycznia dajcie znać ilu Was będzie 29-go, ok? Bo musimy zarezerwować stoliki
Szamek Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 chłopaki i co z tymi kalendarzami? :gwizdanie:
lukasera Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2011 Nikt wiecej do mnie nie napisał,wiec lista konczy sie na naszej 4. Poczekamy do wieczora i zadecydujemy kto zbiera kase i zamawiamy. Ja narazie jeszcze jestem na wyjeździe sylwestrowym, jak Bozia da,to wieczorem bede w domu [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 12:08_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=177841.0 Panowie miejsca sie konczą ..
Szamek Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 już trafiłem na listę :naughty: ja do kalendarzy jeszcze muszę dokupić ramkę bo po ostatnim hamowaniu w zaspie pękła :polew: reszta chłopaków jak tam z tymi kalendarzami? bo chciałbym go mieć wcześniej niż ten z 2010r :gwizdanie: a jak tam w ogóle z wojewódzkim spotem, wybiera się ktoś? bo chłopaki z Łodzi zaczynają się niecierpliwić
Fipomat Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 no ja biorę ten kalendarz Hmm co do ogólnokrajowego nie pojadę na 100% bo mam obronę inżynierki i teraz strasznie mało czasu a na wojewódzki można by polecieć jestem za
Kimi Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Nie niecierpliwić, bo to nie piekarnia Ale wiecie, trzeba zarezerwować miejsca, panienki, te sprawy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Szamek Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Nie niecierpliwić, bo to nie piekarnia Ale wiecie, trzeba zarezerwować miejsca, panienki, te sprawy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: o to mi właśnie chodziło [br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 18:50_________________________________________________Łukasz odzywał się ktoś do Ciebie w sprawie kalendarzy? zostało już tylko 30szt. może jutro byśmy zamówili? :gwizdanie:
heniooo Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 no wlasnie mozna zamówic. Mnie nie ma teraz w kutnie, a lepiej dla was zeby do kutna przyszly chyba.
lukasera Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2011 No to zamawiaj szymon 4 sztuki i weź sobie też i ramke. Prześlij nam na PW nr konta i zrobimy Ci przelewy. Jak dostaniesz kalendarzyki,to bedzie przynajmniej okazja zeby spota zrobić w koncu;) Podziel koszta przesyłki na 4 i chyba każdy będzie zadowolony. Może tak być? pasuje wszystkim?
Szamek Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 mi pasuje, czekam na odp. Jarko i dam wszystkim dane do przelewu na PW
Szamek Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Kalendarze zamówione w poniedziałek/wtorek powinienem je mieć u siebie. PW poszło do każdego. Jak Łukasz się zgodzi to może je podrzucę do niego do roboty i tam byście sobie odebrali, chyba że zrobimy jakiegoś spota to je przytrzymam a nawet to byłoby lepsze rozwiązanie, aby Was zmotywować
lukasera Opublikowano 10 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2011 Kalendarze zamówione w poniedziałek/wtorek powinienem je mieć u siebie. PW poszło do każdego. Jak Łukasz się zgodzi to może je podrzucę do niego do roboty i tam byście sobie odebrali, chyba że zrobimy jakiegoś spota to je przytrzymam a nawet to byłoby lepsze rozwiązanie, aby Was zmotywować nono też jestem za spotem Chociaż mój możesz podrzucić, bo właśnie w robocie u mnie wisi na zapleczu i już sie w pracy dopytują kiedy bedą nowe zdjęcia na ścianie [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 22:31_________________________________________________panowie tani dupowóz do kupienia od znajomego http://allegro.pl/daewoo-espero-1-8-cd-lpg-polecam-i1403288770.html do poprawek blaharskich, troche mu progi wpierdala, ale jak dla jakiegoś małolata albo fure do dojazdu na pole może być [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 22:32_________________________________________________zaniemówili? Dziadek strąca sople.
Szamek Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 ło kur** :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Kimi Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Siemanko Panowie, postarajcie się określić do końca tygodnia, ile osób Was przyjedzie 29-go, bo musimy zarezerwować stoliki, ok?
lukasera Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2011 Ja odpadam, 29-30 po 11h w pracy
Rekomendowane odpowiedzi