Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

PŁOŃSK / PŁOCK / okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

będę :cool1: Pasuje sobota o 12 i niedziela też tylko jak więcej furek będzie to może parking przy biedronie?? :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Moze byc biedronka. Choc tam spotuja tez jakies Lanosy i Astry :polew:

Opublikowano

o Super. Czyli Płońsk KFC tak ? Widzę że troche sie ruszyło to co panowie Ci co z płocka to sie moze wczesniej ustawimy i razem pojedziemy?? [br]Dopisany: 14 Wrzesień 2010, 18:38_________________________________________________jak narazie 5 osób to już coś :) [br]Dopisany: 14 Wrzesień 2010, 18:39_________________________________________________choj z lanosami :D podajcie wspolrzedne jak cos albo nazwe ulicy dokladna bo bede tam błądził :decayed:[br]Dopisany: 14 Wrzesień 2010, 18:44_________________________________________________i pisać kto będzie na 100%

Opublikowano

Ja i tuner - 100%. Bedzie jeszcze jedna B6 Avant AVF S-line - nowy chlopak na forum, przyjedzie z Katowic na korekte softu. Ten parking bp/kfc az tak ostro mały..? Jeszcze tam nigdy nie bylem :kox:

Mysle ze najlepiej spotkac sie na miejscu - bo i tak nas nikt nie dogoni :decayed: :decayed: :naughty: heheheh zart :evil:

Opublikowano
  • Autor

Biedronka jest tuz obok BP/KFC, wiec bez problemu kazdy trafi.

Ja w piatek powiem jak ze mna... ale raczej bede.

Opublikowano

ja na 100 % b6 avant kolorek jak flyera :naughty: wkońcu może i u nas coś ruszy :gwizdanie:

Opublikowano

No to super panowie. :hi:

Dobrze, że przyszedł mi do głowy pomysł, żeby coś w końcu rozkręcić na tym mazowieckim :kox:[br]Dopisany: 15 Wrzesień 2010, 11:37_________________________________________________To może kto z Płocka to ruszymy razem ?? :notworthy:[br]Dopisany: 15 Wrzesień 2010, 11:40_________________________________________________I troche lipa bo deszczowa pogoda się zapowiada

Opublikowano
  • Autor

Ja mam 2 parasolki w serii :kox:

Opublikowano
:good::polew:
Opublikowano

Najwyzej bedziemy sie przesiadac z fury do fury :wink4: ale nie ma opcji zeby to nie wypaliło...

Juz dawno miałem ochote na spota z ludźmi 'z branży' ;) hehe

Opublikowano

albo wstąpimy do kfc na szamke i pogawędzimy :cool1::przebiegly: [br]Dopisany: 15 Wrzesień 2010, 12:19_________________________________________________coś mi przegub strzela ale mam nadzieje że nie pierdolnie. :kox: póki co.

Opublikowano

Moze byc biedronka. Choc tam spotuja tez jakies Lanosy i Astry :polew:

Przegazujesz BiT`a to się zawiną :decayed:

Opublikowano

dzisiaj jak wracałem z myjni mineło mnie rs4 b5 kto ma z Płocka ?? [br]Dopisany: 15 Wrzesień 2010, 19:37_________________________________________________ktoś nieźle szalał między samochodami w korku :shocked: i to odejście...

Opublikowano

dobra mi w sobote o 12 pasuje wiem gdzie to jest bo czesto tam bywam tylko ktos by mi dal cyne bo ja neta tzn kapa nie mam bo mi dysk padl i kozystam z neta tam gdzie jest tylko to mozliwe zostawie wam nr to jak cos to piszcie 500348080 pozdrawiam :hi:

Opublikowano

ja do ciebie ziomuś dryndne w piątek wieczorem jak już każdy da znać. [br]Dopisany: 15 Wrzesień 2010, 20:15_________________________________________________Flyer nie jechałeś dzisiaj przez Płock ?...

Opublikowano
  • Autor

Nie :polew:

btw, moja obenosc w sobote o 12 jest mocno zagrozona... bede w plonsku ale raczej pozniej dopiero.

chyba, ze sie zachmurzy z rana, albo deszcz zacznie padac :gwizdanie:[br]Dopisany: 15 Wrzesień 2010, 21:07_________________________________________________heh, wlasnie sprawdzilem pogode - ma byc slaba, wiec jesli tak bedzie, to bede na spocie.

Opublikowano

Ja w piatek robie korekte softu i ciekawe czy mi sie uda wpasc i shamowac auto przed spotem :kwasny: jak nie to ktos kompetentny okresli moc na spocie :wink4:

Opublikowano

Kuźwa ktoś ostro dopierdalał dzisiaj Albo S4 albo rs4.. w avancie.. i mnie zastanawia czy to jakis klubowicz nie zdazylem looknac na tablice :gwizdanie:

Opublikowano

To nie rozróżniasz S4 od RS4 :przebiegly:? I co takiego ze dopier*alał? Sam tego nie robisz?

I nie przeklinaj bo jak moderator dojrzy to bedziesz mial kartke...

Opublikowano

hm.. wiesz... po pierwsze to niezbyt długo go widziałem, po drugie zależy jak odbierasz słowo "dopier**la"... na moje oko to było RS4 choć widziałem go kilka sekund, był korek samochody sie snuły a ten gość wpadł jak jakiś kaskader wpierdzielał sie na chama między samochody( były 3 pasy ) i do przodu kita, odejście miał konkretne co mnie zdziwiło że w tak zaludnionej ulicy klient potrafi właśnie tak "DOPIERDALAĆ"... byłem pod wrażeniem i byłem BARDZO ciekaw czy to może ktoś z forum odpierdziela taką kaskaderke. Stąd moje zapytania.. A co do przeklinania to nie przesadzaj... myśle że święty nie jesteś.