Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

PŁOŃSK / PŁOCK / okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

może pomóc bo jak bedzie bicie zminimalizowane to wał nie bedzie latał w przegubie, drgania powstają bo przegub pozwala wyjść wałowi z osi obrotu

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

no tak ale jak juz mam taki luz ze go czuje jak odejme gaz i nacisne to juz jest spory i taki objaw juz wtedy zostanie jedynie wibrowanie moze ustapi ale pewnosci nei ma wolabym najpier wymienic ten przegub a potem jesli to za malo da wziasc i wywazac wal[br]Dopisany: 27 Czerwiec 2011, 08:12_________________________________________________przypominam o spocie w czwartek

Opublikowano

kiedy i gdzie bedzie nastepny spot w Plocku ? :)

Opublikowano

Mi jak zwykle nie pasuje czwartek 19:00 ;/ ale 4 albo 11 sierpnia wpadne bo bede na urlopie:)

Opublikowano

mnie do 6 nie bedzie wyjezdzam ogólnie ostatnio na spotach ostra kaszana prawie nikt nie przyjezdza a my sie o 19:30 spotykamyjak cos a nie o 19

Opublikowano

u mnie się dziecko urodziło - w końcu :> , tepsa niestety standardowo pupy daje i nie mam kablowego neta od maja, zaglądam od czasu do czasu z telefonu, dajcie znać esem jak będzie spot bo mi się już terminy po....myliły. Pozdrawiam i do zobaczenia.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

:D bd na nastepnym moja nowa a4 b6 narazie doku w urzedzie skarbowym 3eba tylko ustalic termin pozdrawiam [br]Dopisany: 21 Lipiec 2011, 17:24_________________________________________________swoja droga Rattlesnake gratulacje :):notworthy: coby zdrowe bylo i w nocy Cie nie budzilo :szukaj::drinks:[br]Dopisany: 21 Lipiec 2011, 17:26_________________________________________________Jakby ktoś miał porzyczyć klucz do zawieszenia gwintowanego to pisac pilnie potrzebny bo moja b6 lezy na glebie [br]Dopisany: 21 Lipiec 2011, 17:52_________________________________________________hallo :) zyjemy zyjemy nie spimy kiedy robimy spocik bo juz dawno nie bylo ja proponuje czwartek 19.30 mosty co wy na to??

Opublikowano

:hi:

Zapraszam do udziału w głosowaniu na Najładniejsze zdjęcie A4 do kalendarza na rok 2010: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=115921.885

pozdrawiam i zapraszam do nadsyłania zdjęć! :good:

Opublikowano

w mostach na 3 pięterku bo na 4 chyba gokarty są, albo nad wisłą na dole na parkingu za sobótką(ostatni jadąc od amfiteatru)[br]Dopisany: 03 Sierpień 2011, 20:59_________________________________________________Podjechałem i jedyne co widziałem to mysz biegnąca po 3 piętrze, a na 4 tak jak wspomniałem rządzą gokarty. Wyżej jechać nie ma po co bo zazwyczaj zamknięte

Opublikowano

co ty tak rozkminiasz te miejscówy :P jak pogoda to proste że najfajniej nad wisłą :P

Opublikowano

ok to zróbmy w czwartek ja jeszcze napisze wszystkim sms do których mam nr

Opublikowano

moze lepiej zróbmy na mostach i jak bedzie ladna pogoda to sie przemiescimy:) czyli widzimy sie w czwartek o 19:30

Opublikowano

po wielu bojach z dostawcami udało się w końcu wpiąć do sieci, teraz już będę na łączach regularnie.

Opublikowano

Witam was nie wiem czy slyszeliscie ale oragnizowany ma sie odbyc na mrowce w poniedzailek o godzine 13 takze zapraszam wszystkich miłośników aut z grupy VW [vw, audi, porsche;), seat, skoda, bentley;), lamborghini;), man;), scania;) ] na drugą Vag Integrację Mazowiecką

Opublikowano

Witam chciałbym wszystkich zaprosić na złocik nie wiem czy ktoś już wcześniej zapraszał.

Czas: 15 sierpnia 2011 [poniedziałek] start godzina 13:00

Miejsce: Ciechanów, ul. Niechodzka 5 [tak jak w zeszłym roku - parking galerii "Mrówka".

Na tym złociku będą wszystkie auta vag w tym również audi. Ja zamierzam się wybrać moją padlinką. I sorki za takie późne info ale ja sam wczoraj się dowiedziałem.

A tu link z zeszłego roku:

http://www.golf3.pl/topic...cka-vt27727.htm

Ja tam się też wybieram do Ciechanowa jak by ktoś przez Glinojeck jechał to chetnie dołącze się swoją A czwóreczką do towarzystwa