Luka3s Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 no to pany powiedzcie kiedy się ustawiamy w Płocku np nad wisłą albo pod teatrem ?
Flyer Opublikowano 23 Października 2010 Autor Opublikowano 23 Października 2010 To co? Moze za tydzien jakis spot? Jestem tez dzis i jutro w Plonsku, ale nie mam za bardzo czasu.
Flyer Opublikowano 25 Października 2010 Autor Opublikowano 25 Października 2010 Spotowalismy w Plonsku zawsze.
Coleman Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 ale moze byc i w plocku raz a nie caly czas w plonsku
Luka3s Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Właśnie, pora na Płock, może więcej ludzi się zjawi ... Myśle że sympatycznie było by spotkać się np. nad wisłą i zrobić dobrą sesje ze spotu np. No ale sam z colemanem nie zespotuje chyba
Geronimo25 Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Jeśli by to było wtorek, środa, czwartek, to chętnie podjadę tylko żebym troszkę wcześniej wiedział. Tylko gdzie Płock czy Płońsk ??
Flyer Opublikowano 29 Października 2010 Autor Opublikowano 29 Października 2010 Ja na podroz do Plocka nie mam czasu niestety. Musze troche posiedziec dluzej u rodzinki...
Wandej Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 Ja odpadam w ten weekend bo będę daleko od domku :gwizdanie: Fly za***isty avatar
Wandej Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 Możecie sami w Płocku spoty przecież robić bo grupka większa niż u nas przecież :gwizdanie: A co jakiś czas u nas A po za tym macie diesle więc możecie śmigać dalej
Coleman Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 diesel nie zawsze oznacza taniej ale wypadalo by zebyscie wy z plonska tez zajzeli do nas
Flyer Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Opublikowano 1 Listopada 2010 zajrzymy kiedys na pewno, ja w ten weekend nie mialem czasu zeby wyrwac sie gdzies dalej.
Coleman Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 nie no spoko rozumie... jatez nie mialem czasu i za tydzien tez nie mam
Flyer Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Opublikowano 2 Listopada 2010 tak swoja droga Panowie... to sie rzucacie, a raptem dopiero na jednym spocie byliscie a niektorzy nawet ani razu nie byli, a juz chca zebysmy z Plonska do Plocka jezdzili
Wandej Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 tak swoja droga Panowie... to sie rzucacie, a raptem dopiero na jednym spocie byliscie a niektorzy nawet ani razu nie byli, a juz chca zebysmy z Plonska do Plocka jezdzili wiissnia nie narzeka a bywał prawie zawsze :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi