Yelo Opublikowano 26 Grudnia 2008 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Tak sądzie wizualnie, z obniżeniem to nigdy do końca się nie wyjaśni, dla mnie to jest na pewno więcej jak -40
Dibo Opublikowano 27 Grudnia 2008 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Problem w tym ze ona niebawem dopiero bedzie miala egzamin:) a i mnie dosc czesto na tych trasach co jezdze zdarza sie przycierac Tymbardziej będzie uważała i wolno jeździła Myslisz ze az taka spora roznica by byla w briefie a w rzeczywistosci? fakt faktem ze miedzy nadkole a 18" felgi palec sie nawet nie zmiesci Mi też się wydaje że to nie jest -40 tylko troszkę więcej.
Gość puchatek27 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Opublikowano 27 Grudnia 2008 na 110% to nie jest 40/40. jest nizej ( ja obstawiam -60przod i i -50tyl). Moja zona miala w swojej audicy 40/40 i jakos jezdzila. fakt,narzekala,ze jest twardo jak cholera,ale jezdzila
GILI Opublikowano 27 Grudnia 2008 Opublikowano 27 Grudnia 2008 znalazlem brief od audi i tam jest niby -40mm, aczkolwiek mi sie wydaje nizej chce podniesc ale czy do -20 bedzie wogole zauwazalna roznica w komforcie jazdy w porownaniu do tych -40? Masz zawiechę i felgi ala zdeniu zapytaj go może wie jak to jest nisko.
Rekomendowane odpowiedzi