peter22 Opublikowano 24 Marca 2018 Opublikowano 24 Marca 2018 Nie wiem jakie masz et. Ja bym nie kombinował bo będziesz miał obite błotniki i listwy na dole drzwi
dominika6c6 Opublikowano 2 Maja 2018 Autor Opublikowano 2 Maja 2018 (edytowane) Po zimie i dluzszej przerwie pora na mala pielegnacje... dzis zadbalem o lakier jutro pielegnacja skory a nastepie zaciski w kolorek.... Autko dzis dopieszczone na zewnatrz oraz odswiezone felgi dalsze foto jutro.... Edytowane 2 Maja 2018 przez dominika6c6
dominika6c6 Opublikowano 2 Maja 2018 Autor Opublikowano 2 Maja 2018 (edytowane) Edytowane 2 Maja 2018 przez dominika6c6 Dopis..... lakier
dominika6c6 Opublikowano 30 Października 2018 Autor Opublikowano 30 Października 2018 (edytowane) Dłuższy czas nic sie nie dzialo ale auto teraz po przegladzie i tak: - wymieniony jeden wtrysk na nowy bo jeden coś miał słabe parametry i czasem powodowało to ze auto głośniej klekotało. - wymienione oświetlenie wewnętrzne na led. - wymiana oleju na Motul oraz wszystkich płynów z kompletem filtrów. - wymiana oświetlenia tablicy rejestracyjnej na led ori audi. - wymiana dwóch tuleji wahacza z prawej strony. W planach zmiana żarówek halogenowych zeby pasowały do xenonu Edytowane 30 Października 2018 przez dominika6c6 Dopis
Siny Opublikowano 2 Listopada 2019 Opublikowano 2 Listopada 2019 (edytowane) Doczytałem do końca tylko po to, żeby sprawdzić co z DPF-em. Ależ by Ci nawymyślał, gdybyś go wyciął... Edytowane 2 Listopada 2019 przez Siny
dominika6c6 Opublikowano 2 Listopada 2019 Autor Opublikowano 2 Listopada 2019 Dpf był czyszczony auto po zmianie turba i ic dostało nowy program jezdzi pieknie ale juz u innego wlasciciela ...a ja obecnie mam a6 c7 3.0 T ale jakos nie ma czasu na zalozenie tematu....
peter22 Opublikowano 2 Listopada 2019 Opublikowano 2 Listopada 2019 To czas to zmienić bo jest co pokazać ??
dominika6c6 Opublikowano 3 Listopada 2019 Autor Opublikowano 3 Listopada 2019 No moze w tym tygodniu sie za to zabiore...
Rekomendowane odpowiedzi