BEX4 Opublikowano 19 Listopada 2016 Opublikowano 19 Listopada 2016 witam szukalem i nie moge znaleść co należy zrobić by wyczyścić styki aby szyberdach poprawnie chodził ponieważ aktualnie mi warjuje samemu sie otwiera i zamyka.Oraz jak poprawnie nasmarować prowadnice od szyberdachu ? nikt nic nie wie
pawelosinski83 Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 szyberdachu się nie smaruje styki masz w pokrętle... rozbierzesz lampkę i zobaczysz o co biega...
BEX4 Opublikowano 25 Listopada 2016 Autor Opublikowano 25 Listopada 2016 dzis rozebralem lecz nie wiedziałem co dalej ktoś wcześniej pisał ze to niby typowa bolaczka w a4 a na forum cisza tylko szczatkowe informacje
pawelosinski83 Opublikowano 26 Listopada 2016 Opublikowano 26 Listopada 2016 (edytowane) musisz rozebrać "potencjtometr" i podgiąć blaszki i przeczyścić "bieżnię". Trochę zdjęć jest tu: http://www.a4mods.com/index.php?page=webcontent/pages/sunroof.html na forum też jest opis z tego co pamiętam... Edytowane 27 Listopada 2016 przez pawelosinski83
BEX4 Opublikowano 26 Listopada 2016 Autor Opublikowano 26 Listopada 2016 znalazłem kilka pytań na forum odnośnie szyberdachu tematy konczyły sie podobnie ,ze gdzieś na forum coś było poniewasz jest to typowa bolaczka w b6 lecz po prosbie o dokladniejsze informacje temat sie konczył
pawelosinski83 Opublikowano 27 Listopada 2016 Opublikowano 27 Listopada 2016 znalazłem kilka pytań na forum odnośnie szyberdachu tematy konczyły sie podobnie ,ze gdzieś na forum coś było poniewasz jest to typowa bolaczka w b6 lecz po prosbie o dokladniejsze informacje temat sie konczyłJakich dokładniejszych informacji oczekujesz? Masz jak na tacy podane... Jak dalej tego nie ogarniasz to jedź lepiej do mechanika/elektryka i niech się tym zajmie bo narobisz sobie szkód... Jakieś podstawowe pojęcie trzeba mieć do tej roboty... > Wysłane przez Tapatalka <
BEX4 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2016 NA TACO TO BY BYŁO GDYBY BYŁO W PL
Rekomendowane odpowiedzi