darekef81 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Bardzo ładne autko ?Świetne mody ? Fajnie jak ktoś tak bardzo drobiazgowo dba o furke? Sam mam takie podejście ?
Gibons Opublikowano 12 Czerwca 2017 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Fajny dupowóz długo go już posiadasz ?
Seikokilla Opublikowano 12 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2017 4 godziny temu, barca8585 napisał: ten kolor jest mega Dzięki choć kupując auto na kolor kompletnie nie zwracałem uwagi, liczyło się wyposażenie 4 godziny temu, pksmlody napisał: Felga jak dla mnie ogarnia temat bardzo dobrze Miło słyszeć choć na żywo lepiej się prezentują, jakoś na fotach tak sobie Godzinę temu, darekef81 napisał: Bardzo ładne autko ?Świetne mody ? Fajnie jak ktoś tak bardzo drobiazgowo dba o furke? Sam mam takie podejście ? Dzięki, o wszystkie swoje auta staram się tak dbać Godzinę temu, Gibons napisał: Fajny dupowóz długo go już posiadasz ? No taki na zakupy i po dzieci do szkoły ... od roku
D4NTE Opublikowano 13 Czerwca 2017 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Autko dobrze się prezentuje, widać że zadbany egzemplarz. Koło wyróżniające się w tłumie. Duży plus, że benzyna w Quattro Kolor zbliżony do mojego (jaki masz kod lakieru) Powodzenia w dalszych modach i bezawaryjności życzę.
marcin_wpi Opublikowano 13 Czerwca 2017 Opublikowano 13 Czerwca 2017 dobrze się prezentuje na tej feldze. mimo iż wcześniejsza też była dobra, ale ta jakoś bardziej podchodzi powodzenia w dalszych pracach 1
Seikokilla Opublikowano 13 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2017 8 godzin temu, D4NTE napisał: Autko dobrze się prezentuje, widać że zadbany egzemplarz. Koło wyróżniające się w tłumie. Duży plus, że benzyna w Quattro Kolor zbliżony do mojego (jaki masz kod lakieru) Powodzenia w dalszych modach i bezawaryjności życzę. Kod lakieru LX7V i dziękuję
Seikokilla Opublikowano 13 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2017 6 godzin temu, marcin_wpi napisał: dobrze się prezentuje na tej feldze. mimo iż wcześniejsza też była dobra, ale ta jakoś bardziej podchodzi powodzenia w dalszych pracach Pompei jak dla mnie strasznie oklepany dlatego chciałem zmienić a poza tym ET w Pompei było 43 a nie chciałem bawić się w dystanse więc wyszło jak wyszło
reikeb Opublikowano 13 Czerwca 2017 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Fura mega, widziałem na żywca i prezentuję się dużo lepiej niż na foto !!! Pozdrooo Popek
Seikokilla Opublikowano 18 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2017 ostatnio MMI mnie oszukało i przestałem mu wierzyć więc bagnet sobie sprawiłem
qlimazz Opublikowano 27 Czerwca 2017 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Ładna szpila, pod kolor auta pasowała by mi bardziej pomalowana w czerń ze srebrnym rantem ?
Seikokilla Opublikowano 27 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2017 Miałem czarne z polerowanym parapetem w srebrnym B5 i już mi się nie chce wiecznie polerować rantów
Seikokilla Opublikowano 24 Maja 2018 Autor Opublikowano 24 Maja 2018 (edytowane) Po dłuższym czasie doszło coś do autka ? Edytowane 24 Maja 2018 przez Seikokilla
reikeb Opublikowano 26 Maja 2018 Opublikowano 26 Maja 2018 W dniu 24.05.2018 o 23:50, Seikokilla napisał: Po dłuższym czasie doszło coś do autka ? Good job
Seikokilla Opublikowano 7 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2018 ostatnio poprawiłem lekko osiągi ? zbiera się lepiej i pali jakby mniej więc zadowolony ?
Rekomendowane odpowiedzi