WYSKUN Opublikowano 19 Listopada 2016 Opublikowano 19 Listopada 2016 Witam, czy ktos z wroclawia lub okolic jest w stanie mi zamontowac downpipe? A4 b6 1.8t. Po pierwsze nigdy tego nie robilem po drugie bede mial dostepny kanal dopiero w okolicach świąt może. I jaka cena za tą usluge? Poprosze na PW info Pozdrawiam!
ganjaq Opublikowano 19 Listopada 2016 Opublikowano 19 Listopada 2016 Do zamontowania dp kanał nie jest wymagany
WYSKUN Opublikowano 19 Listopada 2016 Autor Opublikowano 19 Listopada 2016 (edytowane) Do zamontowania dp kanał nie jest wymagany No ale chyba trzeba sie strasznie nagimnastykowac ? Masz gdzies jakis filmik albo opis jak to zrobic bez kanalu? Edytowane 19 Listopada 2016 przez WYSKUN
bartez80 Opublikowano 19 Listopada 2016 Opublikowano 19 Listopada 2016 Z kanału bedzie łatwiej , ale bez kanału tez da radę , ja tak wymieniałem. Zdemontuj , cała obudowę filtra powietrza i będziesz widział i miał dojście do wszystkich nakrętek , wtedy tylko dobre klucze w dłoń i do roboty .
krzysiekml Opublikowano 19 Listopada 2016 Opublikowano 19 Listopada 2016 no nie wiem czy dasz radę po 15-stu latach śruby odkręcić te za katem,z kanału to w całości wytargasz wszystko
bartez80 Opublikowano 19 Listopada 2016 Opublikowano 19 Listopada 2016 Jak sie nie da odkręcić to jasna sprawa , mi sie akurat w poprzednim aucie udało.
WYSKUN Opublikowano 19 Listopada 2016 Autor Opublikowano 19 Listopada 2016 no nie wiem czy dasz radę po 15-stu latach śruby odkręcić te za katem,z kanału to w całości wytargasz wszystko No wlasnie, czyli jakbym to robil pierwszy raz to chyba caly dzien by mi zeszlo i jeszcze pewnie by sie okazalo że bez kanalu to lipa. Dlatego jak w temacie chcialbym dac to komus z wroclawia kto juz to robil
Rekomendowane odpowiedzi