Pawlo 2004 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2008 Czyli coś tam racji mam te 107zł to nie ściema :> po znizkach elektryka wychodzi jakieś 90zł. No ja miałem na myśli elektrozaworek anie sam EGR bo sam EGR to to coś na górze silnika co wychodzi z tej obudowy plastikowej silnika, obok jest ta cała klapa gasząca co nie?? Teraz chyba doszliśmy do porozumienia
Musashi Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Czyli coś tam racji mam te 107zł to nie ściema :> po znizkach elektryka wychodzi jakieś 90zł. No ja miałem na myśli elektrozaworek anie sam EGR bo sam EGR to to coś na górze silnika co wychodzi z tej obudowy plastikowej silnika, obok jest ta cała klapa gasząca co nie?? Teraz chyba doszliśmy do porozumienia zeby forum mialo sens trzeba sie wypowiadac precyzyjnie, nikt nie jest wrozka i nie domysli sie co autor mial na mysli
Pawlo 2004 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2008 Poprostu wszystko wiedzący nie jestem, gdybym był, to na forum po nocach bym nie siedział, tak wyszło, nie ma co sie złościć zaraz kolego. Myślałem ze ten pierdalnik co mi elektryk zamówił to właśnie EGR, ale ok moj błąd
Musashi Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Poprostu wszystko wiedzący nie jestem, gdybym był, to na forum po nocach bym nie siedział, tak wyszło, nie ma co sie złościć zaraz kolego. Myślałem ze ten pierdalnik co mi elektryk zamówił to właśnie EGR, ale ok moj błąd spoko, spoko, :gwizdanie: mam poprostu zasade nie wiem lub nie jestem pewien - to pytam.
Pawlo 2004 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2008 Dlatego zapytałem czy EGR to jest to do góry co wystaje przez pokrywe silnika i mieści sie obok klapy gaszącej? Pozdro Musashi
Rekomendowane odpowiedzi