kjuba7 Opublikowano 21 Listopada 2016 Opublikowano 21 Listopada 2016 Witam ostatnio wyskoczył mi błąd czujnika egr nr czujnika 059906088P miałem gdxies taki czujnik w domu tylko ze o oznaczeniu 059906088A bez wtyczki wtyczkę przelutowałem z uszkodzonego czujnika o literce końcowej P założyłem błąd już nie wyskakuje auto jezdzi normalnie czym mogą sie różnic te czujniki i czy warto zmieniać na taki z taka sama literka jak miałem bo ten z literka A był troszkę inaczej wygięty ale w palcach wygiolem go i jest praktycznie tak samo wyprofilowany jak ten z litera P a wiec czy jest sens zmiany czy tej czujnik moze jakoś inaczej temperaturę zczytywac albo coś sie moze stać bo nowy z literka P to koszt 240 zł i nie wiem czy jest sens jak nie ma błędów i auto chodzi normalnie chodź mogę sie mylić
olinek2 Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 Nie ma sensu. Tam siedzi jak dobrze pamiętam coś jak pt100 więc to obojętne. Numer prawie ten sam. Jak łapie dane bez błędów to nie ma co cudować
kjuba7 Opublikowano 23 Listopada 2016 Autor Opublikowano 23 Listopada 2016 Ok dzieki wielkie czyli go zostawiam
Rekomendowane odpowiedzi