Wojtek75 Opublikowano 23 Lutego 2007 Opublikowano 23 Lutego 2007 mam prośbę; czy mógłby mi ktoś wysłać fotkę zegarów z A4 z właczonym zapłonem;tzn.przed odpaleniem /pierwsze egzempalrze 95`,silnik benz.;z manualna skrzynką/-najprostsze. potrzebuję skonfrontować,czy nie brakuje mi którejś kontrolki. z góry dzieki [email protected] pozdro Wojtek [ Komentarz dodany przez: pre_pl: 23-02-2007, 18:37 ] chyba żartujesz... Forum jest po to żeby tu się dzielić. Zwłaszcza, że to chyba jest już na forum.
sisi1977 Opublikowano 10 Marca 2007 Opublikowano 10 Marca 2007 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/e3b72029331e3afc.html
Wojtek75 Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Opublikowano 11 Marca 2007 Wielkie dzięki :biggrin: Wyglada na to,że mam wszystkie kontrolki; ...ale mam pytanko: -jeśli cos sie dzieje z autkiem,to która kontrolka sie zapala? jestem przyzwyczajony,ze w innych autkach miałem taka pomarańczową z silniczkeim/kontrolka ukł./W nowszych wersjach A4 widziałem ,ze jest ;a u nas? Jeszcze raz bardzo dziękuję,bo już zwątpiłem,czy ktoś odpowie,miałem komuś sie wbić do autka i samemu zobaczyć,hehehe
Gość spedyt Opublikowano 11 Marca 2007 Opublikowano 11 Marca 2007 jeśli cos sie dzieje z autkiem,to która kontrolka sie zapala? Nie ma takiej kontrolki, a przynajmniej nie w starszych modelach
Wojtek75 Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Opublikowano 11 Marca 2007 jeśli cos sie dzieje z autkiem,to która kontrolka sie zapala? Nie ma takiej kontrolki, a przynajmniej nie w starszych modelach wielkie dzięki!!!
Bol3k Opublikowano 27 Czerwca 2007 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Szukam i szukam i nie moge nic znalezc... czy ktos mi powie od czego sa te kontrolki, badz nie wiem co to innego moze byc, te "paski" pod duzymi kontrolkami?? czy w wersjach z automatem tam sie wyswietlaja biegi?? moj licznik wyglada tak jak ten z linka co wrzucil sisi1977.
Jasicor Opublikowano 27 Czerwca 2007 Opublikowano 27 Czerwca 2007 czy ktos mi powie od czego sa te kontrolki, badz nie wiem co to innego moze byc, te "paski" pod duzymi kontrolkami?? U mnie tam jest wyswietlana temperaturka w jednym pasku( na dole)
Bol3k Opublikowano 28 Czerwca 2007 Opublikowano 28 Czerwca 2007 czy ktos mi powie od czego sa te kontrolki, badz nie wiem co to innego moze byc, te "paski" pod duzymi kontrolkami?? U mnie tam jest wyswietlana temperaturka w jednym pasku( na dole) temperatura czego??
adamq Opublikowano 28 Czerwca 2007 Opublikowano 28 Czerwca 2007 temperatura czego?? Temperatura na zewnątrz samochodu czy w wersjach z automatem tam sie wyswietlaja biegi?? Zgadza się, tam wyświetlają się biegi, jeżeli mamy samochód z automatem i z czujnikiem temperatury zew., to wtedy oba wyświetlacze są aktywne. TEMAT ZAMYKAM, kolega Wojtek75 otrzymał odpowiedź na zadane pytanie! Już dawno, bo w marcu!
Rekomendowane odpowiedzi