Tyrath Opublikowano 30 Listopada 2016 Opublikowano 30 Listopada 2016 Mam w swoim klekocie pompę AHH i od jakiegoś czasu leci mi ropa spod dekielka.Czy po wymianie uszczelki będę musiał ustawiać dawkę i kąt wtrysku?
Karolek1997 Opublikowano 30 Listopada 2016 Opublikowano 30 Listopada 2016 Jeśli spod samego dekielka to nie, ale jeśli już pod całego nastawnika to dawka jak najbardziej do ustawienia. Kąt wtrysku się nie zmieni.
sebidi Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Mam w swoim klekocie pompę AHH i od jakiegoś czasu leci mi ropa spod dekielka. Czy po wymianie uszczelki będę musiał ustawiać dawkę i kąt wtrysku? weź pod uwagę że jak górny dekiel cieknie to po uszczelnieniu bankowo dolna puści pod nastawnikiem
Tyrath Opublikowano 1 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2016 Jeśli spod samego dekielka to nie, ale jeśli już pod całego nastawnika to dawka jak najbardziej do ustawienia. Kąt wtrysku się nie zmieni. Dawka normalnie vagiem czy przy rozbieraniu pompy inaczej się ustawia? Mam w swoim klekocie pompę AHH i od jakiegoś czasu leci mi ropa spod dekielka. Czy po wymianie uszczelki będę musiał ustawiać dawkę i kąt wtrysku? weź pod uwagę że jak górny dekiel cieknie to po uszczelnieniu bankowo dolna puści pod nastawnikiem Ale żeby wymienić uszczelkę pod nastawnikiem to nadal nie muszę wyciągać pompy nie?
sebidi Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 nie nie trzeba dawkę nastawnikiem korygujesz obserwując wskazania z vaga najlepiej nozykiem zaznaczyc położenie nastawnika żeby w miarę trafić w to samo miejsce powyżej masz zdjęcia na co szczególnie trzeba uważać czyli trafić bolcem we wałek na pompie
Tyrath Opublikowano 1 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2016 nie nie trzeba dawkę nastawnikiem korygujesz obserwując wskazania z vaga najlepiej nozykiem zaznaczyc położenie nastawnika żeby w miarę trafić w to samo miejsce powyżej masz zdjęcia na co szczególnie trzeba uważać czyli trafić bolcem we wałek na pompie Bardzo dziękuję nic tylko zabierać się do roboty
Rekomendowane odpowiedzi