Tracer39 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Panowie mam problem z połączeniem się z radiem, próbowałem przez vag-com, vcds, delta scan i nic, z resztą podzespołów łączę się normalnie. Z tego tematu wyczytałem że trzeba podciągnąć linie k do pinu nr 3 w kostce zasilającej radia ale nie mam pojęcia który to pin : http://a4-klub.pl/index.php?/topic/224807-radio-concert-ii-problem-z-diagnoza-vag/ Mógłby mi ktoś odpowiedzieć który to pin? Za pomoc z góry dzięki. Nikt nie wie ?
Klawisz-84 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Opublikowano 8 Grudnia 2016 (edytowane) Jeśli dobrze pamiętam to can/l podpinasz pod 7 ke w obd2 Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Kabel bezpośrednio do kostki w aucie do radia. Edytowane 8 Grudnia 2016 przez Klawisz-84
Tom A4 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Opublikowano 8 Grudnia 2016 tu diagnostyka idzie po k line nie po can. k-ltg to jest linia k
Tracer39 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2016 Wielkie dzięki Tom A4, zrobiłem tak jak pisałeś i wszystko działa. Nareszcie mam podłączony kabel aux
Rekomendowane odpowiedzi