siwy_1994 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Opublikowano 4 Grudnia 2016 (edytowane) Witam, mam a4 b5 fl 1.9tdi i jest MEGA KOZA. Widać że amortyzatory ok z 2015r sprężyny chyba też nowe. Na naklejce w bagażniku mam zawieszenie 1BA, Na wiosne chce 17" sline teraz na zdjęciu mam 15" 195/65 zima. Wystarczy dokupić sprężyny Eibach'a Pro Kit nr E1532-140?. Teraz wysokość od ziemi do nadkola przód 700mm tył 670mm. Ogólnie chciałbym obniżyć tak żeby krawędź opony była równo z krawędzią nadkola a nie chce pakować jakiegoś "betonowego" gwintu typu MTS czy Ta technix. Czy te sprężyny pomogą? Może ktoś ma na sprzedaż. pozdrawiam Edytowane 7 Grudnia 2016 przez siwy_1994
Scooby-Doo Opublikowano 4 Grudnia 2016 Opublikowano 4 Grudnia 2016 U mnie w B7 na pro kit + amorki s-line tył można powiedzieć równo, ale z przodu brakuje jakiś 1cm do opony. Koła 18 i jeździ się na tym przyjemnie, komfort został porównywalny do 1BA za to na zakrętach jest kosa :-)
BARTEKAUDI Opublikowano 7 Grudnia 2016 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Żeby to miało ręce i nogi musisz kupić amortyzatory o skróconym skoku + sprężyny obniżające Nowe amory i sprężyny możesz kupić u DZIKA (Pro Choice)
siwy_1994 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2016 Na dzień dzisiejszy wpadły same sprężyny do seryjnych amorków Amortyzatory z przodu jednak nie monroe a MAGNUM TECHNOLOGY AGA040MT Gazowy Kupiłem 18" et 35 ale chyba jednak w gwint zainwestuje
Rekomendowane odpowiedzi