icemerc Opublikowano 4 Grudnia 2016 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Siemka. zastanawiam sie nad kupnem konsoli - teoretycznie aby córka mogła sobie od czasu do czasu pograć a przy okazji tata, czyli ja też by mogł sie zrelaksować co polecacie? xbox czy ps3-ps4? nie ukrywam, iz mocno ps3 mi chodzi po głowie ze wzgledu na coraz niższa cene i w sumie całkiem niezły wybór gier dla małych dzieci również.... bede wdzieczny za info i porady
.Pablo. Opublikowano 5 Grudnia 2016 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Dla mnie konsola to zjadacz czasu osobiście wolę coś z synem porobić np pograć w piłkę, jakaś grę planszowa itp niż pozwalać mu na konsoli grać. Wiem wiem jak będzie starszy to każdy będzie grał z jego kolegów wiec on tez teraz niech cieszy się dzieciństwem bez konsoli ;-)
Karolwnik Opublikowano 5 Grudnia 2016 Opublikowano 5 Grudnia 2016 poszedlbym w ps4. to ze tanszele to 1 a to ze ps3 odchodzi do lamusa to 2:) grafika to dzien a noc wiec jest przepasc jak Tata chcialby pograc w wyscigi;P
Steav Opublikowano 6 Grudnia 2016 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Ja bym polecił x360 z kinectem. gry sportowe itp, to gwarancja dużej ilości potu i zabawy
rybus85 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Ja również polecam xboxa Kinect wymiata zwłaszcza z dzieckiem lub małej imprezie. Sprawdz sobie szalone króliki
nitroo Opublikowano 7 Grudnia 2016 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Tylko i wyłącznie PS4. Jeszcze lepiej z VR.
Rekomendowane odpowiedzi