jawor369 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Witam, mam problem. Posiadam radio, model concert. Do tego mam zestaw głośno mówiący parrot mk9 ileś tam. Wszystko pięknie działa, fis pokazuje tryb telefonu na bluetooth i wgl bajka. Problem pojawia się wtedy, gdy na trybie PHONE, włączę np muzykę, to pojawia się myczek, gdyż NIE DZIAŁAJĄ TYLNE GŁOŚNIKI I SUBWOOOFER. Gdy włączę normalnie FM, to wszystko działa jak powinno. Wiem, że wszystko działa na osobnym wzmacniaczu, ale JEST JAKIŚ SPOSÓB ŻEBY PRZEPROGRAMOWAĆ TRYB PHONE/ZAKODOWAĆ?
Robero321 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Opublikowano 5 Grudnia 2016 W trybie PHONE ale muza leci z telefonu ? po blutku ?
jawor369 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2016 (edytowane) Tak dokładnie. Parrot łączy się z radiem przez tryb PHONE, kiedy dzownię lub właczę muzykę mam aktywny tryb phone. Edytowane 5 Grudnia 2016 przez jawor369
MariuszKK Opublikowano 6 Grudnia 2016 Opublikowano 6 Grudnia 2016 (edytowane) Raczej się nie da. Jak przytrzymasz dłużej klawisz menu na concercie, pojawi Ci się możliwość wyboru, którym głośnikiem ma lecieć dźwięk w opcji PHONE. Tam jest tylko do wyboru lewy i prawy razem lub tylko lewy/ tylko prawy. Edytowane 6 Grudnia 2016 przez MariuszKK
nitroo Opublikowano 7 Grudnia 2016 Opublikowano 7 Grudnia 2016 (edytowane) Przez BT nie da się odtwarzać muzyki z telefonu to raz. A dwa - przy BT działa tylko przód jak kolega wspomniał. Edytowane 7 Grudnia 2016 przez nitroo
Rekomendowane odpowiedzi