sous1111 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Siema, mam problem z klimatronikiem. Mianowicie gdy nastawię siłę nadmuchu na "trzy kreski" to on automatycznie po jakiejś chwili zmniejsza na "jedna kreskę". Jest też problem z tym, że gdy nastawię na maksimum to dmuchawa w ogóle nie chodzi, muszę zmniejszyć o jedną kreskę wtedy zaczyna dmuchać. Co może być przyczyną tych problemów ? Z góry dzięki za pomoc
matex1777 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Witam u mnie jest odwrotnie nawiew sam się zwiększa i nie mam pojęcia dlaczego jak ustawie np. Na 2 kreski to pochwili samo się zwiększa i muszę potem zmniejszać proszę o pomoc
discopolo2 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 tak dzialaja klimatrony same reguluja
Fido Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 (edytowane) Witam u mnie jest odwrotnie nawiew sam się zwiększa i nie mam pojęcia dlaczego jak ustawie np. Na 2 kreski to pochwili samo się zwiększa i muszę potem zmniejszać proszę o pomoc Do poczytania https://a4-klub.pl/index.php?/topic/296786-zasada-dzialania-automatycznej-klimatyzacji/ lub Instrukcja Obsługi pojazdu str.132 Edytowane 6 Stycznia 2017 przez Fido
Rekomendowane odpowiedzi