Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Mazda RX-8 miał ktoś do czynienia?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

raptem ma rok czasu. mozna zobaczyc. sprawdz historie w ASO. tamta ma ciekawsze wnetrze dla kobiety. tak mniemam :wink4:

Opublikowano
  • Autor

raptem ma rok czasu. mozna zobaczyc. sprawdz historie w ASO. tamta ma ciekawsze wnetrze dla kobiety. tak mniemam :wink4:

gość od tej z wawy mówił że na życzenie klienta był z nią w ASO,sprawdzali ją 3godz. i jest pewien że auto jest w 100% ok.,na miejscu może zjechał by jeszcze trochę,ta z jasnym wnętrzem jest czarna,ciemne szyby,salonowa i ma fajne orurowanie,zobaczymy,jak zjadą do 75-76tys.to bierzemy ją.

Opublikowano
:good: daj znac jak bedzie po wszystkim
Opublikowano

Naprawde dobrze sprawdzaj najlepiej jedz do serwisu miałem identyczną na oku z takim samym przebiegiem dwa razy byłem ją oglądać i dopiero

za drugim razem dosłyszałem jakieś dziwne odgłosy w skrzyni podczas przyspieszania i jakos dziwnie głosno tylni most pracował po przkroczeniu 70 :no:

Takie auto nowe kosztowało w 2008 roku około 135 tyś , a toyota naprawde mało traci na wartosci więc skąd ta cena :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Miałem ten sam problem najpierw miało być sportowe a skończyło się na nowej RAV4 :rolleyes:

a zaczynałem szukać używanej :no: kupionej w polskim salonie, nie do zdobycia :angry: a sprowadzone oglądałem

4 sztuki 1-2 letnie oczywiscie jakims cudem przebiegi 20-30 tyś a gwarancji brak i w każdej jakieś mankamenty.

Za 60 tyś to możesz szukać sprowadzonych z USA tylko one są dłuzsze i bardzo ubogo wyposażone i zdażaja się bez 4x4

Ogólnie to żona jest mega zadowolona z auta :naughty: ja też, teraz sprawdzam jej właściwości jezdne w górach .

ten z wawy właśnie jest sprowadzany na handel,ale ma gwarancję do 01.2011,więc gdyby mechanicznie było coś nie tak można z niej skorzystać :rolleyes:,sprawdzę dokładnie czy nie był bity,bi skądś ta cena musiała się wziąć :chytry:

ci od tej za 81000 zjechali do 79500 i zaklinają się że ani grosza niżej,więc chyba będzie ta z wawy,różnica ok.10000 :naughty:[br]Dopisany: 03 Styczeń 2009, 15:37_________________________________________________ale powiem coś lepszego :kwasny:,właśnie na TVN Turbo było porównanie GTI z BMW 123d,żona to oglądała,temat GTI wrócił jak bumerank :wallbash:,a do tego usłyszałem "...Tomciu,a te BMW to ile kosztuje?..." :doh1: :doh1: :doh1:

Opublikowano
:evil2:
Opublikowano

:polew: :polew: :polew: ... ty to masz chłopie przechlapane z tą żoneczką :> ... zanim sie zdecydujesz na konkretny model to poszperaj dobrze w necie...bo czasami ludzie sprzedają nowe autka nie dlatego że chcą zmienić na nowe...ale dlatego że coś się psuje, wiedzą o tym i wolą się pozbyć zanim coś większego nie siądzie... więc lepiej uważać bo kasa nie mała...

szukaj 350z :> , mówię Ci, biała z czarnymi felgami wygląda przepięknie :good:

Opublikowano

eee kupuj Mustanga FastBack`a 67. czarny mat. wyglad swoja droga ale jak to jezdzi....

Opublikowano

mam na spzredanie X3 :D a kolega ma Rx8 :D hehehe, szwagier ma Rav4 w inny kolega Commandera :P moze cos wybierze :P

Opublikowano

mam na spzredanie X3 :D a kolega ma Rx8 :D hehehe, szwagier ma Rav4 w inny kolega Commandera :P moze cos wybierze :P

:polew:
Opublikowano
  • Autor

taki lajf :kox:,ale już się przyzwyczaiłem :polew:

Opublikowano

ja pisalem powaznie :) X3 srebrna, Rx8 Srebrna, Rav jedna czerwona a druga taka morska i moim zdnaiem najladniejszy Bialy Commander :) stan ideal!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

panowie,autko kupione,dzięki wszystkim za wypowiedzi i pomoc :hi:

stanęło w końcu na RAV-4

sportowe "marzenia" myszą jeszcze trochę poczekać :rolleyes:

Opublikowano

foty ???

Opublikowano

:kox: :kox: :kox: ladna :) podobaja mi sie RAVy

tomeks32 GRATULUJE ZAKUPU - wedlina sie nie przejmuj :wink4:

Opublikowano

Extra wersja :gwizdanie:

Ale musisz pamiętać że jesli złapiesz gume to jedynie serwis ci pomoże :(niestety w Polsce jeszcze niema sprzętu do naprawy tego rodzaju opon :thumbdown:

Dlatego ta wersja Ravki nie jest sprzedawana w Polsce.

Acha serwis pomaga w postaci wymiany opony (na zamówienie)

Dlatego najlepiej wymień opony na normalne i zaopatrz się w zestaw naprawczy taki jak jest w B6

i jeszcze jedno na normalnych oponach jest dużo lepszy komfort.

Opublikowano
  • Autor

:kox: :kox: :kox: ladna :) podobaja mi sie RAVy

tomeks32 GRATULUJE ZAKUPU - wedlina sie nie przejmuj :wink4:

dzięki :)

Extra wersja :gwizdanie:

Ale musisz pamiętać że jesli złapiesz gume to jedynie serwis ci pomoże :(niestety w Polsce jeszcze niema sprzętu do naprawy tego rodzaju opon :thumbdown:

Dlatego ta wersja Ravki nie jest sprzedawana w Polsce.

Acha serwis pomaga w postaci wymiany opony (na zamówienie)

Dlatego najlepiej wymień opony na normalne i zaopatrz się w zestaw naprawczy taki jak jest w B6

i jeszcze jedno na normalnych oponach jest dużo lepszy komfort.

jedna opona 1200zł :shocked:

o lepszym komforcie na zwykłych nie słyszałem,ale w zasadzie to logiczne,nie mają usztywnionych boków,

z całą pewnością przejdę na zwykłe,ale te są w b.dobrym stanie,poczekam aż się zjadą,albo poprzebijają.

Opublikowano

Wiedziałem,że się nie będziesz rozdrabniać. :decayed: za***iste auto ,osobiście bym go nie kupił ,ale z czystym sumieniem polecił bym je znajomemu :good:

Opublikowano

p.s. Panowie gdzie Toyota montuje spryski bo sa ksenony ale nie widze spryskow slepy jestem ?? :mysli: