Krzysieqq Opublikowano 11 Grudnia 2016 Opublikowano 11 Grudnia 2016 (edytowane) Witam wszystkich Czas na spowiedź:Rejon: Podlaskie (Głównie stolica Bstok)Zawód: Programista | Instruktor Nauki JazdySprzęt: B6 Avant BEX przebieg po zakupie 223000+/- (potwierdzone w ASO rok 2016) ON BOARD: Z błogosławieństwa fabryki: RSN-E Podgrzewane Fotele (a w zasadzie jeden aktualnie) 2ZQ = Kierownica wielofunkcyjna 7A2 = Zmieniarka cd 6E3 = Podłokietniki Środkowe 6R2 = Oslona dzwigni zmiany biegow skora 6Q2 = Galka dzwigni zm. bieg.(skora) 6PC = Dzwignia hamulca recznego skora 5J2 = Spojler klapy tylnej 3S1 = Relingi dachowe aluminium N7U = Tapicerka oparcia i siedzenia alcantara 1BV = Sportowe zawieszenie E4J = "S-line" 7X1 = Parktronik tył (jeszcze nie w pełni funkcjonalny) 4x Szyby w prądzie Xenon | Poziom | Prysk 9Q4 = FIS Kolor Tempomat Rolety (poziom | pion | bok) Domykanie szyb z kluczyka Pakiet światło Zapalniczka w bagażniku Z błogosławieństwa mojego: Kupno tego samochodu było wystarczającym błogosławieństwem na razie. TODO: Grzanie tyłka po stronie kierowcy Drzwi prawe z centralki Heble Sprzęgło Ściemnienie szyb tylnich Instalacja gaz Ledy, lustra w dół Wirus na 230+/- RNS-E LED or NaviPremium Done: Rozrząd, olej, odma, termostat DP Stan Aktualny:Poszukiwanie inspiracji Po zakupie: https://drive.google.com/open?id=0B37otsUmUrToVDNhT3B1bzF5aWM Fotki Aktualne: Zrobię na dniach przy lepszej pogodzie Edytowane 8 Kwietnia 2017 przez Krzysieqq
pksmlody Opublikowano 11 Grudnia 2016 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Fajna furka! Tylko widzę trzeba ogarnąć bo coś zapuszczona lekko! Zderzak tył, konkretnie dokładka na dole, inny odcień czy to złudzenie? Pozdrawiam! Bezawaryjności!
suker Opublikowano 11 Grudnia 2016 Opublikowano 11 Grudnia 2016 sam miałem po nią jechać do Suwałk ale mnie ubiegłeś ile urwałeś z ceny ?
Krzysieqq Opublikowano 11 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2016 Praktycznie nic, ale i tak powinna być warta więcej w takim wyposażeniu
maksio200 Opublikowano 25 Lutego 2017 Opublikowano 25 Lutego 2017 Z 210KM powinieneś ugrać bez problemu.
kufel26 Opublikowano 25 Lutego 2017 Opublikowano 25 Lutego 2017 Piękny avus silber z dobrym wypasem:)
Mateusz0610 Opublikowano 26 Lutego 2017 Opublikowano 26 Lutego 2017 Gdzie te zdjęcia po? Sam mam BEXa, mogę z czystej ciekawości na priv dowiedzieć się ile kosztowała ta sztuka?
Krzysieqq Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2017 (edytowane) Jakoś tu pusto ostatnio było tak więc wracam. Ostatnio wpadło malowanie felg, na razie tylko plastidipem ale na pewno ogarnę to normalnie z piaskowanie, tylko jeszcze nie wiem jaki kolor czarny mat czy metalik. I dwa wcześniejsze zdjęcia: Ogólnie przygotowuje się powoli do sesji ale parę rzeczy zostało do zrobienia Co się działo przez ten czas, nie za wiele ogólnie cały czas staram się doprowadzić auto do porządku. Wpadł DP do pierwszego łącznika wydechu (wpadnie też bandaż na to) musiałem również wymienić termostat oraz odmę olejową. Szykuję się powoli do ściemnienia szyb i najprawdopodobniej wpadnie za jakiś miesiąc wirus na około 230 (w zależności od kondycji silnika). W tym miesiącu zamierzam jeszcze ogarnąć elektrykę w aucie trochę oraz rozpoczynam poszukiwania większych hebli Sesji na razie nie będzie z racji tego że muszę ogarnąć jakieś niedoróbki lakiernicze (rdza na błotnikach, zobaczymy co się z tym zrobi) Edytowane 8 Kwietnia 2017 przez Krzysieqq
Rekomendowane odpowiedzi