jac_corp Opublikowano 11 Grudnia 2016 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Witam wszystkich czy felgi 17" z et 30 podejdą do A4 b5 fl ze standardowym zawieszeniem ?
wojtek_lbn Opublikowano 11 Grudnia 2016 Opublikowano 11 Grudnia 2016 (edytowane) po pierwsze: quattro czy ośka po drugie: jaka szerokość felgi? zawias nie ma znaczenia który masz (o ile jest fabryczny, a nie gwint czy airride Edytowane 11 Grudnia 2016 przez wojtek_lbn
jac_corp Opublikowano 11 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2016 po pierwsze: quattro czy ośka po drugie: jaka szerokość felgi? zawias nie ma znaczenia który masz (o ile jest fabryczny, a nie gwint czy airride 7.5" ośka
wojtek_lbn Opublikowano 12 Grudnia 2016 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Z tyłu siądzie bez problemu, z przodu felga się zmieści, ale opona prawdopodobnie będzie na równo z błotnikiem albo ciut poza nawet- tak na styk jest u mnie przy 8" ET35, a zewnętrzne ranty felg w tych Twoich będą w praktycznie tym samym miejscu względem nadkola co u mnie.
jac_corp Opublikowano 12 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2016 Z tyłu siądzie bez problemu, z przodu felga się zmieści, ale opona prawdopodobnie będzie na równo z błotnikiem albo ciut poza nawet- tak na styk jest u mnie przy 8" ET35, a zewnętrzne ranty felg w tych Twoich będą w praktycznie tym samym miejscu względem nadkola co u mnie. Dziękuje za odpowiedź nic nie obciera czy jest zagrożenie że dobije do błotnika lub będzie tarło nadkole przy skręcie ? lub zapytam inaczej ... założyłbyś jeszcze raz takie felgi gdybyś miał wybór ?
wojtek_lbn Opublikowano 13 Grudnia 2016 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Nie ma szans żeby coś zaczepiło albo tarło, a jedyne co może bym zweryfikował to dobór opony do felgi
Rekomendowane odpowiedzi