Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Zamojskie - druga niedziela miesiąca godz. 15.00 patrz 1 post

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Solar ja bym przyjechał ale zonka męczy sie z prawem jazdy (na szczescie) a tak u mnie to bym wypił zubrówki i jakies bułgarskie wino (do15zł) dobra kończe te głupie posty bo... wiecie (pijany) ale kulig moge zorganizowac naprwade za psie pieniadze lepsze to niż siedzenie w domu a ten Ursus to fura u nas takich niema :polew: :polew: napewno jakis tunning był pozdrawiam i znikam :)

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 280,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

mało tego po konkretnych modach silnika jest :decayed: no i co najważniejsze po czipsie :tongue4:

Opublikowano

panowie znacie jakies stronki z autami w niemczech?

kilka znam ale jak mozescie napiszce na jakich wy przegadacie i szukacie aut

Opublikowano

ja miałem troszkę inna sytuacje jak mi tarcze wymieniali i klocki to mechanik nie mógł cylinderka rozkręcić i klucz złamał i chciał odemnie 30zł za klucz :kox: :kox:

Opublikowano

co za łos,

pewnie taki mechanik jakie narzedzia

powiedz gdzie to robiłęs bedzie przestroga dla innych

Opublikowano

jako, że z wykształcenia jestem mechanikiem, a może po prostu kimś od samochodów i miałem już styczność od "środka" z niejednym zakłdem mechaniki samochodowej mam jedną zasadę, wszystko co mogę robię sam!!! zwłaszcza hamulce :P

Opublikowano

dzieki wojci za linki

Opublikowano

co za łos,

pewnie taki mechanik jakie narzedzia

powiedz gdzie to robiłęs bedzie przestroga dla innych

robiłem koło speed caru tam jest pare zakładów i trudno mi wyłumaczyc w którym ale tam było najtaniej bodajże 30zł za strone a najlepsze jest to że kazali mi kupic dwa zaciski bo te moje są zapieczone i dwa klucze złamali pojezdziłem po ZMC i trafiły mi sie z jakiegos tdi zakupiłem po 150zł za sztuke(sprzedawca mówił ze to chodliwy towar i nic nie chciał spuscił) z zaciskami pojechałem do tych mechaniorów tam jeden mechanior z praktykantem dorwali sie tych zacisków szczotka wyczyscili i załłożyli okazało sie ze jeden jest nieszczelny. to ja do nich mówie ze w zamosciu niema juz takich zacisków sa nowe ale po 600zł to oni do mnie mówia ze ten stary zacisk jest jednak dobry bo dało go sie rozruszac i tak w profesjonalnym zakładzie spedziłem prawie 6godz na wymianie tarcz i klocków.

Opublikowano

jak już to miałeś na wierzchu trzeba było powymieniać od razu wszystkie uszczelniacze i miałbyś i szczelnie i pewnie na dłużej

parę złotych i kilka minut roboty

Opublikowano

nie pomyslałem o tym a zresztą nie chciałem juz im nic mówic bo składali i rozkładali to wszystko chyba z 3 razy bo po czesci jezdziłem

Opublikowano

wiem gdzie (urwali mi tam linke od recznego kiedys w vectra b, to cholerni rzeznicy , napier.alaja tam czasami młotkiem :)

polecam zakład na szczebrzeskiej, SWS,za dworcem pkp jakies 100m dalej w lewo i pozniej za budynkiem w prawo w brame , i szukac zółtych drzwi od gazazu, rozmawiac z panem markiem , ja korzytam z jego usług, w vw bora mojego padre , zapłaciłem 35 i jest zrobione dobrze oczyszczone zakonserwowane i wykonane precyzyjnie,, spisuje tez co ci robił kiedy itp tid wiec jakas tam historia jest

pozdro

Opublikowano

Zapraszam do tego tematu :) Macie blisko więc może wpadniecie na "aktywnego" spota :) To na tą chwilę propozycja, ale jak znajdzie się kilka osób to można się wybrać :good:http://www.a4-klub.pl/smf/lubelskie_iii_wojewodzki_spot_lutymarzec_2010_nartydeska-t57380.0.html

Opublikowano

ale zamuła , gdzie sa wszyscy:), zimowy sen ?

Opublikowano
  • Autor

Dobra Pany kolejny termin spotu wpisany, więc szykować fury i czekam na Was.

Opublikowano

no ja pewnie będę akurat mam weekend wolny :)