Opublikowano 22 Lutego 201016 l Dobra Pany kolejny termin spotu wpisany, więc szykować fury i czekam na Was. no ja pewnie będę akurat mam weekend wolny ...to ja się zastanowie...
Opublikowano 22 Lutego 201016 l Autor To się zastanawiaj tylko żeby Ci coś nie podrzucili w międzyczasie .
Opublikowano 22 Lutego 201016 l BTW: PS. ewentualne sugestie mile widziane Mieszkańcy Zamoyskiego Grodu i okolic! A może spróbujemy zrobić jakiś spocik na Rotundzie...? Teraz to leży tam za dużo śniegu, ale w sezonie wiosna/lato... Miejsca na "zamojską" frekwencje napewno wystarczy na tamtych dwóch parkingach, a i Marek będzie miał lepsze tło do fotoreportażu ze spotu.
Opublikowano 23 Lutego 201016 l Autor hmm no zrobili tam ładne parkingi dla autokarów no i odnowili tam parę ciekawych zabytków no można by było spróbować bliżej wiosny lata jak będzie bez śniegu.
Opublikowano 23 Lutego 201016 l hmm no zrobili tam ładne parkingi dla autokarów no i odnowili tam parę ciekawych zabytków no można by było spróbować bliżej wiosny lata jak będzie bez śniegu. Ciesze się, że podoba Ci się mój pomysł... ...może dzięki temu kiedyś też dostanę status ZIELONEGO moderatora...
Opublikowano 23 Lutego 201016 l Autor ...może dzięki temu kiedyś też dostanę status ZIELONEGO moderatora... :mysli :polew: zobacz na statystyki ile godzin trzeba siedzieć aby dostać ten trawiasty kolor
Opublikowano 23 Lutego 201016 l Autor trzeba siedzieć aby dostać Dziękuje, postoję. :gwizdanie: Lepiej usiądź ... i nie wyrywaj z kontekstu wyrazów :gwizdanie:
Opublikowano 23 Lutego 201016 l Autor No dobra kolo jest niezły, że udało mu się wyprowadzić z takiej sytuacji
Opublikowano 23 Lutego 201016 l a ja myślę, że zaśmiecacie wątek Ok, przepraszam. W takim razie co proponujesz poruszyć w niniejszym i jakże zacnym wątku...?
Opublikowano 1 Marca 201016 l panowie czy ten spocik w Zamościu 7 marca jest aktualny bo jestem nowy i chętnie bym zajrzał