Opublikowano 1 Sierpnia 201213 l No chłopaki fajnie by było się spotnąć po takiej przerwie wysączyć jakieś trunki i pogadać. Macie jakąś taką miejscówkę?
Opublikowano 1 Sierpnia 201213 l Autor Kwestia tego co chcemy robić, jeżeli relaksacyjnie przy "wodzie" i jedzeniu to byłoby łatwiej, bo to jednak sezon i znaleźć coś na week przy plaży będzie trudno no ale.
Opublikowano 1 Sierpnia 201213 l Nikt nie mówi o plaży... może to być środek lasu tak jak w Opolu i jakaś miejscówka żeby przekimać, chociaż namiot też może wchodzić w grę jak dla mnie. Ale trzeba jeszcze mieć gdzie go rozłożyć. Pomyślcie gdzie u Was można coś podobnego do spota w Opolu ogarnąć
Opublikowano 1 Sierpnia 201213 l pogadam z ciotka jak udostepni domek w krasnobrodzie na 8 osob to pasi ?? koszt bedziemy na maxa negocjowac , dzialka spora o ile terminy wolne sa
Opublikowano 1 Sierpnia 201213 l PŁUSY: Audi wylądowało na drzewie - Tygodnik Zamojski, Zamość, Biłgoraj, Tomaszów Lubycza Królewska: wypadek na krajowej "17" - Tygodnik Zamojski, Zamość, Biłgoraj, Tomaszów
Opublikowano 1 Sierpnia 201213 l Autor pogadam z ciotka jak udostepni domek w krasnobrodzie na 8 osob to pasi ?? koszt bedziemy na maxa negocjowac , dzialka spora o ile terminy wolne sa To pytaj pytaj może wkońcu coś tu fajnego skręcimy.
Opublikowano 2 Sierpnia 201213 l pogadam z ciotka jak udostepni domek w krasnobrodzie na 8 osob to pasi ?? koszt bedziemy na maxa negocjowac , dzialka spora o ile terminy wolne sa To pytaj pytaj może wkońcu coś tu fajnego skręcimy. jak coś gadaj o terminie 25-26
Opublikowano 7 Sierpnia 201213 l Autor To akurat zdjęcie z pierwszego dnia, więc opalenizna mikra, ale w tej chwili nie mogę spać tak się strzaskałem
Opublikowano 7 Sierpnia 201213 l he, ale ciałkono to za chudym z cycuszkami na wierzchu calkiem calkiem
Opublikowano 8 Sierpnia 201213 l he, ale ciałkono to za chudym z cycuszkami na wierzchu calkiem calkiem eee tam chude, żebra na wierzchu z ryja też nic ciekawego... gacie też jakby swojej prababce zajumała z cycka też szału ni ma no ale ten na pierwszym planie pierwsza klasa
Opublikowano 9 Sierpnia 201213 l no ale ten na pierwszym planie pierwsza klasa geje tak maja :naughty: Ciekawe co na to Sylwia...
Opublikowano 12 Sierpnia 201213 l ja bym się chętnie pojawił, ale za godzinę wyjeżdzam więc nie dam rady