elmo814 Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 ma ktos ramke(na rejestracje) klubowa na zbyciu ? prosze o kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edekxp Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 (edytowane) Trzeba było z Anglika zdemontować [emoji3] Edytowane 22 Listopada 2016 przez edekxp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Kto wiedzial ze nastąpi taki nieoczekiwany zwrot akcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloooo85 Opublikowano 25 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Kto wiedzial ze nastąpi taki nieoczekiwany zwrot akcji Gratulejszyn ,dawaj foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 to w niedziele wypada spocik ?? bedzie ktos ? mi prawdopodobnie sie uda zagoscić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 To jak Ty się pojawisz to mi nie wypada nie przyjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 w norce spocik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr91 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 (edytowane) Witam chłopaki. Nie wiem czy jeszcze mogę się tutaj udzielać. Bo przestałem być posiadaczem Audi. Przesiadlem się na golfika 5 GTI już troszkę miałem dość Audi po tych wszystkich przejściach. Edytowane 9 Grudnia 2016 przez kmr91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 10 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Jakbyś się cofnął trochę do tyłu w postach to napisałem, że ważni są ludzie, którzy się spotykają i pasjonują się motoryzacją, a nie czym przyjadą. Bo już był przypadek przyjazdu na rowerze Tak więc zapraszam wszystkich chętnych. Spocik w kretowisku, bo pogoda byle jaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 (edytowane) kmr , tez byłem posidaczem vw , teraz jest audi, czas........... Edytowane 11 Grudnia 2016 przez elmo814 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 24 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Dziękuje Wszystkim za przybycie na spota, a wszczególności elmo. Kalendarz klubowy 2017r Jak ktoś chętny to proszę pisać tu, zbierzemy na jedną grupową wysyłkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 elmo 1 szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Widzę, że nie ma więcej chętnych to zamawiam dla mnie i dla elmo. Dla przypomnienia zapraszam na spota w niedzielę Może jakiś parking do śmigania się znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bałtek Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 jest może tu osoba z okolic tomaszowa/zamoscia co podejmie sie wymiany pół fisa na pełny fis? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmoon Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 wybiera się ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rotmistrz Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Ja już jestem Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmoon Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Parking pod kinem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Dojechać nie mogłeś miejscówka w okresie zimowym tylko "kretowisko" Foty będą później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 ładny avatar:) gratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Dzięki, a Ty w końcu odejdziesz od tego obiadu Jutro pewnie będzie u mnie kalendarz, więc szykuj kasiorę i zapraszam popołudniu, bo w dzień będę zajętyReszta się nie zmieściła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi