PARAF Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 A czym Wy tam tak handlujecie...? Burakami czy gołębiami?! Pochodze z Zamościa a byłem tam może 2-3 razy w życiu. ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ...
Micza123 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Panowie, nie mogę się dokopać na forum, a szukam informacji na temat wymiany radyjka z 1 din na 2 din. Wpadła mi w ręce Navigation plus z S-Line RNS-D. To ze inny kosz to wiem, klima-tronik wymodelujemy , popielniczka zostaje ?Nie mam bladego pojęcia jak zacząć wyciąganie środkowego tunelu aby wymienić kosz(mam podłokietnik). Dysponuje ktoś jakimś manualem +fotki ? Nie chciał bym połamać tych plastików. i Czy kosz z anglika będzie pasował ? Chodzi mi o wizytówki , kubek i ESP.
PARAF Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 ja jajka wożę to nie jest powód żeby się chwalić BTW Będziesz za tydzień na spocie w LZ ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ...
wojci Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 hmmm - nie do LZ zawitam pewnie dopiero 27
wojci Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 hmmm - nie do LZ zawitam pewnie dopiero 27
PARAF Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 hmmm - niedo LZ zawitam pewnie dopiero 27 hmmm - niedo LZ zawitam pewnie dopiero 27 Oooooooooo! Widzę, że jest dobrze podwajasz swoje moce przerobowe...
wojci Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 nie wiem czy widziałeś godzinę posta. coś się forum wieszało i tak wyszło niestety zawalony jestem robotą, mam dodatkowe zlecenia i weekend to tak na prawdę czas kiedy mogę robotę podgonić
chudineze Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Panowie, nie mogę się dokopać na forum, a szukam informacji na temat wymiany radyjka z 1 din na 2 din. Wpadła mi w ręce Navigation plus z S-Line RNS-D. To ze inny kosz to wiem, klima-tronik wymodelujemy , popielniczka zostaje ?Nie mam bladego pojęcia jak zacząć wyciąganie środkowego tunelu aby wymienić kosz(mam podłokietnik). Dysponuje ktoś jakimś manualem +fotki ? Nie chciał bym połamać tych plastików. i Czy kosz z anglika będzie pasował ? Chodzi mi o wizytówki , kubek i ESP. Tu poczytaj może coś Ci pomoże http://a4-klub.pl/warsztat-zrob-to-26/all-rns-e-7428/
elmo814 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Micza123 , zostaje popielniczka a ale trzeba taki plastik z tyłu podcinac , przerabialem w b7 kiedys jak cos to pomoge, esp kubek i wizytownik wyjmiesz jak zdejmiesz takaosłone nad nimi pozniej naciskasz na gorez po bokach takie czarne plastikii ciagniesz do siebie , a kosz z angola pasuje to czesc 8e0 czyli pasi all ( czesci 8e1 europa lhd, 8e2 rhd) Sherlocku drogi u mnie druga niedziela miesiaca to 14 i to na dwoerze bo ma byc ciepło,
PARAF Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 i to na dwoerze bo ma byc ciepło, Rotunda! ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ...
DarkMind Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Jeśli będę w okolicach to przyjade, jak się uda, to już na nowych felach;-) Tapatalk
chudineze Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2013 To bawcie się dobrze Bo ja organizuje spot w barze przy browarze
Sherlock Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 To bawcie się dobrze Bo ja organizuje spot w barze przy browarze w którym :naughty:
elmo814 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 tak jak wspomniał Marek impra % na jego koszt w barze , nasz spot przełorzymy na za tydzien
Sherlock Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 czyli piwko z biedrony i z buta do domu
chudineze Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2013 czyli piwko z biedrony i z buta do domu
Sherlock Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 a tak poważnie do robimy tego browara. :drinks:Bo ja muszę się żony spytać czy mnie puści
Rekomendowane odpowiedzi