Sherlock Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 no tak bym uczynił jak bym 4 dni wcześniej 2500 zł w silnik nie włożył jakaś masakra z tym samochodem . Ani to sprzedać bo szkoda kasy włożonej , ani tym jeździć bo też szkoda kasy . jak to mówił mój śp. kolega "dół jak h uj " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec39 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 dokładnie teraz czekam na alternator kolega z polski ma mi przywieść mój był rok temu robiony zapłaciłem z 500zł i rozpadł się wczoraj. Nie wiem co mam sam zrobić turbine mam na gwarancj to ją odeśle łożysko wymienie i zobaczę dalej ale nadal myślę o vectrze C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 dokładnie teraz czekam na alternator kolega z polski ma mi przywieść mój był rok temu robiony zapłaciłem z 500zł i rozpadł się wczoraj.Nie wiem co mam sam zrobić turbine mam na gwarancj to ją odeśle łożysko wymienie i zobaczę dalej ale nadal myślę o vectrze C mi się wydaję że nie był oblany z klubowiczami i dlatego tak się dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec39 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Po prostu był kupiony od mechanika a raczej mechanik oddał go do komisu odszkowanego nawet osłona na silniku była pomalowana na srebrno ---------- Post dopisany at 18:37 ---------- Poprzedni post napisany at 18:36 ---------- Myślę o czymś takim OPEL VECTRA C 1.9CDTi 150KM '06 GTS ALU17 KLIMA (3178424838) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 jakbym miał kupować coś poza audi, to chyba wybrał bym skode Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec39 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 to jest to samo co audi w sumie myślałem o superb ale to a4 b6 w kombi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 to jest to samo co audi w sumie myślałem o superb ale to a4 b6 w kombi. no takie tańsze audi nie namawiam na nic , Twoja decyzja . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 jakbym miał kupować coś poza audi, to chyba wybrał bym skode VW ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec39 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 VW miałem kiedyś vento z 94 roku trzy lata jeżdziłem i tylko zrobiłem zawieszenia i dziury w podłodze pianką bo wiało w żimie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 w dobie kryzysku chciałbym byc PIotrze tym mechanikiem co cie tak rzezbił: a tak na serio to sherlock ma w zupełnosci raceje SKODA ale OTCAVIA tylko i wyłacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojci Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Jak mawia mój kuzyn jeżdżący audi, vw to audi dla ubogich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 w dobie kryzysku chciałbym byc PIotrze tym mechanikiem co cie tak rzezbił:a tak na serio to sherlock ma w zupełnosci raceje SKODA ale OTCAVIA tylko i wyłacznie ta nowa 3 , lalunia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zapraszam serdecznie http://a4-klub.pl/zloty-ogolnopolskie-101/zlot-ogolnopolski-a4-oem-2-4-sierpnia-2013-ostrow-wielkopolski-270668/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zapraszam serdecznie http://a4-klub.pl/zloty-ogolnopolskie-101/zlot-ogolnopolski-a4-oem-2-4-sierpnia-2013-ostrow-wielkopolski-270668/ Łeeeeee...! Kaju wątek pomylił. Przecież po Zamościu same B6 latają. ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zlot jest dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec39 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 pożyjemy pomyslimy. ---------- Post dopisany at 12:25 ---------- Poprzedni post napisany at 12:23 ---------- taki mi się podoba..OPEL VECTRA C 1.9CDTi 150KM '06 GTS ALU17 KLIMA (3178424838) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojci Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opel? a fuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec39 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 czemu fuj.... bynajmniej może mniej się psują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 one psuja sie czesciej ale sa duzo tansze w naprawie , poprostu A4 towje to totalna mina i dlatego tak sie dzieje , zostaw sobie 4 zrob co trzebe i jak nalezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojci Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 poza tym ten silnik ma mój znajomy i średnio to 9 - 9,5 l/100km więc jak na diesla trochę dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi